Yıllar sonra yolları parke ile tanıştı

Yıllar sonra yolları parke ile tanıştı
Yayınlama: 21.08.2023
A+
A-

(İHA) – Adana’nın Kozan ilçesinde kırsal mahallelerde yol yapım ve parke çalışması yürüten Kozan Belediyesi, 25 Temmuz Kozan depreminde etkilenen Mahyalar Mahallesi’nde vatandaşları ziyaret ederek, parke çalışmasına katıldı.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, yıllardır toprak yolları nedeniyle kışın zorlu bir süreç yaşayan ve bu yıl ilk kez yol çalışması yapılan Mahyalar Mahallesi’nde parke yapım çalışmasına katılarak vatandaşlar ile bir araya geldi. Belediye başkanı parke çalışmasını kendi elleri ile yaparken, deprem konusunda vatandaşları uyararak çardak yapımında yapılan hatalara değindi, uyarılarda bulundu.

Özgan, demir çelik çardakların yapımında dikkat edilmesi gerektiğini ifade ederek, “Çardakların depremden yıkılmaması için evden bağımsız yapılması gerekir. Köyümüzde yol yapım çalışması var kırsal mahalle olduğu için dar yollar ve köylerimizde 4 bin metrekare parke çalışması yaptık. Burada toplam 6 bin metrekare yol yapım çalışması yapacağız” dedi.

Muhtar Menderes Gül ise, “Yıllardır hizmet görmemiştik, bizim yolumuz yok ilk kez yol yapılıyor ve halk bundan çok memnun. Bu yoldan yaz kış inilmiyordu. Şimdi güzel oluyor. Halkımız memnun teşekkür ederim” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.