Seyhan’da ayak tenisi turnuvası start aldı

Seyhan’da ayak tenisi turnuvası start aldı
Yayınlama: 24.05.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Seyhan Belediyesi tarafından bu yıl 2.si düzenlenen ödüllü ayak tenisi turnuvası başladı. Seyhan Belediyesi’ne ait Gürselpaşa Halı saha tesisleri’nde gerçekleşen turnuvanın açılış karşılaşmasında başlama vuruşunu Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay yaptı. Büyük bir ilgi gören ayak tenisi turnuvasında  50 takım 200 sporcu mücadele etmekte.

BAŞKAN AKAY, “ KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN

KURTULMANIN EN KISA YOLU SPORDUR”

Sporun yaşam boyunca yapılması gerektiğini belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Bedensel, ruhsal ve sosyalleşme açısından en önemli unsurlardan birisi olan spor kötü alışkanlıklardan kurtulmanın da en kısa yoludur. Spor yapan bir bireyin kötü alışkanlıklara yönelmesi çok zor. Günümüz gençliğinin dijital bağımlılıktan kurtulması için de spor çok önemli bir rol üstlenmektedir. Bu nedenle de spora ve sporcuya çok büyük bir önem vermekteyiz. Turnuvamıza katılan takımlarımıza ve açılışta bizleri yalnız bırakmayan mahalle muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

FİNAL PERŞEMBE GÜNÜ  OYNANACAK

Dört gün sürecek olan Seyhan Belediyesi Ayak Tenisi turnuvasının final karşılaşmaları Perşembe günü oynanılacak. Müsabakaların ardından derece yapan takımlara ödülleri takdim edilecek.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.