YİĞİT DEMİR ADANA 1954 FK’DA

YİĞİT DEMİR ADANA 1954 FK’DA
Yayınlama: 21.06.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – Yeni sezonda 3.futbol liginde şampiyonluk hedefleyen halkın takımı Adana 1954 FK, mevcut kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Turuncu-Beyazlı ekip, Derince Belediyespor’dan Yiğit Demir ile anlaştı.

Adana 1954 FK’dan yapılan açıklama şöyle: “Kulübümüz, Galatasaray’ın oyuncusu olarak, geçtiğimiz sezon 2.Lig ekibi Adıyamanspor’da daha sonra deprem dolayısı ile Derince Bld.Spor’da forma giyen 20 yaşındaki genç stoper Yiğit Demir ile 1 yıllık kiralık olarak sözleşme imzalamıştır. Transferde emeği geçen Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erden Timur’a teşekkür ederiz. Camiamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Ailemize Hoş geldin Yiğit.”

Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu, transferde önemli isimleri takımlarına kazandırmaya devam ettiklerini ifade ederek, “Hedefimize emin adımlarla yürüyoruz. Yeni sezonda 3.futbol ligine takım olarak renk katacağız. Taraftarlarımızla daha güçlüyüz” şeklinde konuştu. Bu arada, imza töreninde Genel Kaptan Burak Erdem, Başkan Yardımcıları Mahir Şafak ile Umut Polat, Basın Sözcüsü Necip Erdoğan ile Sportif Direktör Cafer Elek de hazır bulundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.