ADANA 1954 FK’DA LİDERLİK KEYFİ

ADANA 1954 FK’DA LİDERLİK KEYFİ
Yayınlama: 08.11.2022
A+
A-

 

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta zirvede bulunan halkın takımı Adana 1954 FK, deplasmanda 5 Temmuz İskenderunspor’u Ahmet Bener’in golü ile 1-0 yenerek moral buldu. Liderliğini keyfini doyasıya yaşanan Turuncu-Beyazlı ekip, ligin 7. haftasında Pazar günü saat 14.00’da Muharrem Gülergin Stadında karşılaşacağı Ceyhanspor maçına galibiyet parolasıyla hazırlanacak.

MERSİN BÖLGESİ HAKEMİ İSTEMİYORLAR

Ligde hedefine emin adımlarla yürüyen halkını takımı Adana 1954 FK’nın Başkanı Menderes Kutlu ve yönetim kurulu, Merkez Hakem Komitesi başta olmak üzere etkili yetkili isimlere başvuruda bulundular. Mersin bölgesi takımları ile şampiyonluk yarışında oldukları için Mersin bölgesi hakemlerini maçlarına istemediklerini dile getiren Başkan Menderes Kutlu ve yönetim kurulu, bu taleplerinin karşılanmasını istediler.

HEDEFE EMİN ADIMLARLA

Üst üste alınan galibiyetler sonrasında liderliği seven halkın takımı Adana 1954 FK’nın Başkanı Menderes Kutlu, şampiyonluk hedefine emin adımlarla yürüdüklerini belirterek, “3. lig hedefimize doludizgin gidiyoruz. Başarılarından dolayı teknik kadro ve futbolcu kardeşlerimizi kutluyorum” dedi.

TARAFTARLARA ÇAĞRI

Başkan Menderes Kutlu, Pazar günü saat 14.00’da Muharrem Gülergin Stadında oynayacakları Ceyhanspor maçına taraftarları davet etti. Başkan Kutlu, “Kaplanlar Grubu, liseli gençler ve her yaştan futbolseverleri yanımızda görmek bizleri mutlu ediyor” diye konuştu.

HEP DESTEK TAM DESTEK

Turuncu-Beyazlı ekipten yapılan açıklama şöyle: “Gülbahar Grup İnşaat sahipleri, Selami Gülbahar ve Sefa Gülbahar’a Başkanımız Menderes Kutlu kulübümüze verdikleri desteklerden dolayı teşekkür edip, formamızı takdim etti.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.