Çetin: Adana her şeye layık

Çetin: Adana her şeye layık
Yayınlama: 11.10.2022
A+
A-

Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer,  beraberinde Asbaşkan Adnan Poyraz, Şube Sekreteri  Akif Özdemir ve Şube Müdürü Mehmet Önal ile birlikte Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i ziyaret ederek, Sultanlar Ligi’nde mücadele edecek olan Çukurova Belediyespor’a başarılar diledi. Başkan Çetin, Çukurova Belediyespor olarak bu sezon hedeflerinin Avrupa olacağını belirtirken, Adana’nın sportif anlamda çok daha iyi yerlerde olması gerektiğini söyledi. Başkan Çetin, “Demirspor ligde iyi yerde. Demirspor’u sırtlayıp, başarıya taşıdığı için Başkan Murat Sancak’a sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrıca voleybol takımımıza da destek oluyor. Adana’da spor anlamında güzel şeyler oluyor. Biz de elimizden geleni yapıyoruz. TSYD ailesi her zaman sporun destekçisi olmuştur. Tüm TSYD Ailesine sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer de Başkan Soner Çetin’e dünyaca ünlü spor karikatürist Mesut Yavuz’un kaleme aldığı voleybol ve Avukat temalı karikatürü armağan ederken, Başkan Çetin, bu jest karşısında oldukça duygulandı. Böylesine güzel bir armağanın kendisine verilmesinin haklı gururunu yaşadığını belirten Çetin, “Spor için el ele, hep birlikte mücadeleye devam” dedi.

TSYD Başkanı Kerim Hoşfikirer de, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in her zaman spor ile iç içe olmasının Adana için ayrı bir önem taşıdığına dikkat çekerken, “Çukurova Belediyespor’un Sultanlar ligine çıkması son derece önemli. Artık, Fenerbahçe, Eczacıbaşı, Vakıfbank gibi Türkiye’de söz sahibi olan voleybol takımları Adana’da mücadele edecek. Adana’da voleybol Başkan Çetin’in sayesinde sevildi. Özellikle bayanlar ligi Türkiye’de oldukça popüler oldu. TSYD olarak biz de her zaman voleybolun destekçisi olacağız” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.