Yeni SsangYong Torres SUV tanıtıldı

Yeni SsangYong Torres SUV tanıtıldı
Yayınlama: 26.09.2023
Düzenleme: 26.09.2023 16:50
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – SsangYong, uzun bir teaser sürecinin ardından yeni SUV modeli Torres’i İstanbulda bayilerinde katıldığı bir toplantı ile görücüye çıkardı.

Şahsuvaroğlu Grup YKB  Nihat Yavuz Şahsuvaroğlu “KGMobility SsangYong’un Avrupa Kalitesinde pazarın ihtiyacına göre ürün ürettiğini ve  yeni patron Güney Kore’nin önde gelen Gruplarından KGMobility’nin otomobil sektörünü çok sevdiğini, ve Markanın gelecek vaat ettiğinin altını çizdi.B ve C SUV Segmentinde Tivoli , Tivoli Grand ve Korando modellerine Lansmanı yapılan D segment Torres’in eklenmesi ve Ailenin ihtiyacını karşılayan  ayrıca iş amaçlı da kulanılabilecek” dedi. Musso Grand Çift Kabin Pick Up ile Ürün Gamını genişleten Nihat Yavuz Şahsuvaroğlu “Kasım ayında gelecek Torres elektrikli ve 2024 başı Piyasaya sunulacak Çift Kabin elektrikli Torres Pick UP Müjdesini verdi.”

Yapılan toplantı Türkiye Çapındaki 23 Bayisinden 35 Firma Sahibi ve Satış Müdürü, ilaveten Şahsuvaroğlu Grup üst düzey Yöneticiler ile katılım 53 Kişiye ulaştı.

SsangYong Torres özellikleriyle neler sunuyor?

İnce LED farlarının arasında sıralanan altı dikey parçayla Jeep modellerini anımsatan yeni SsangYong Torres’in motor kaputundaki çizgiler oldukça kaslı bir görünüm sunuyor. Tampon kenarlarındaki sahte hava girişleri sis lambalarına ev sahipliği yaparken alttaki alüminyum stili koruma plakası da SUV’un güçlü karakterine vurgu yapıyor.

Profilden baktığımızda geniş çamurlukları ve eteklerdeki siyah plastik eklentileriyle dikkat çeken SUV’un jantları versiyona göre 17 veya 18 inç olarak değişse de opsiyon olarak 20 inç’e kadar yükseltilebiliyor. Bunun yanı sıra yeni Torres SUV’da opsiyon olarak sunulacak olan basamaklar ve C sütunu üzerindeki saklama kutusu da görsellerdeki araç üzerinde göze çarpan detaylar arasında.

SsangYong Torres’in arka bölümünde ise yana açılan bagaj kapağı, dikey yerleşimli LED stoplar ve öndeki koruma plakasıyla uyumlu bir arka tampon bulunuyor. Ayrıca, geçmişteki 4×4 modellere atıfta bulunmak için entegre stepne kapağı görünümü veren çıkıntı da bu alanda dikkat çeken tasarım detaylarından.

 

 

 

 

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.