Adana’da tarihi buluşma

Adana’da tarihi buluşma
Yayınlama: 12.11.2022
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Eskişehir  Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Aydın Büyükşehir Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfi Savaş, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muğla Büyükşehir Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak  ile Adana ve Adana dışından İlçe Belediye Başkanları, CHP ve İYİ Parti’nin Genel Merkez Yöneticileri ve milletvekillerinin bugün Çukurova Belediyesi’nin düzenleyeceği açılış ve temel atma törenine, ardından da Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın oğlu Mert Karalar ve Betül Özen çiftinin Tüyap Fuar Alanı’nda düzenlenen düğününe katılması bekleniyor.

İMAMOĞLU 13.00’TE CEYHAN’DA

Çukurova Belediyesi tarafından düzenlenen toplu açılış ve temel atma töreninden önce İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 13.00’te Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’i ziyaret ederek, Ceyhan Belediyesi önünde vatandaşlarla buluşacak.

ÇUKUROVA BELEDİYESİ AÇILIŞ PROGRAMI 17.30’DA

Çukurova Belediyesi bugün 17.30’da  8.toplu açılış ve temel atma töreni gerçekleştirilecek.Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, tüm Adanalılara davette bulundu. Törende 23 eserin açılışı yapılacak, 14 eserin de temeli atılacak.Her yıl mutlaka bir toplu açılış ve toplu temel atma töreni gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Soner Çetin, “Bugün 8.5 yılda 8’inci Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni’ni yapacağız.23 eseri açacağız, 14 eserin temelini atacağız. Burada açılışını yapacağımız eserlerin hiçbirinin açılışı daha önce yapılmadı. Açılış törenimizin mitinge dönüşeceğini düşünüyorum. Sonrasında da Ferhat Göçer konseriyle hep birlikte eğleneceğiz.” dedi.

KILIÇDAROĞLU VE AKŞENER NİKAH ŞAHİDİ

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti lideri Meral Akşener, akşam saatlerinde Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar’ın oğlu Mert Karalar’ın Adana TÜYAP Fuar Alanı’nda yapılacak düğününe katılarak nikah şahitliğini yapacak.Düğüne yaklaşık 3 bin kişi davet edilirken iki liderin nikah töreni sonrası kentten ayrılması bekleniyor. katılacak. CHP lideri Kılıçdaroğlu Adana’daki açılış ve nikaha, Bursa’daki ziyaretlerinin ardından gelecek.

KARALAR’DAN TEŞEKKÜR

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Büyükşehir Belediye Başkanları ve çok sayıda siyasetçiyi Adana’da ağırlamaktan sonsuz kıvanç duyduklarını belirtti.

AKAY:MUTLULUK DUYUYORUZ

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay Türkiye’nin kötü yönetildiği şu günlerde, Millet İttifakı’nın iki önemli ismi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile siyasi kurmaylarının Adana’da olmasından mutluluk duyduklarını ifade etti.Kentimize gelen Büyükşehir Belediye Başkanları ve genel merkez yöneticileri ile milletvekillerinin de Adana’da olmaları önemli bulduğunu belirten Akay, “Bugün açılışı yapılacak olan Çukurova Belediyesi’nin projelerinin kentimize hayırlı olmasını, Mert Karalar-Betül Özen çiftine de mutluluklar diliyorum.”diye konuştu.

ÇETİN:BU AÇILIŞ UNUTULMAYACAK

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin bugün gerçekleşecek olan açılışa tüm Adanalıları davet ederken, “Adana ve Çukurova bizim törenlerimize alıştı ama, bu tören çok farklı ve çok görkemli olacak. Bir örneği var mı bilmiyorum ama, bu kadar önemli kişiyi bir araya getiren, bu kadar geniş kapsamlı bir açılış ve temel atma töreni var mıdır, ben hatırlamıyorum.Yapacağımız açılış hep hatırlanacak.’dedi.

ERDEM ADANALILARI DAVET ETTİ

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem dün tüm Ceyhanlılara ve Adana halkına çağrıda bulunarak, bugün saat 13.00’te Ceyhan Belediyesi önünde toplanmalarını istedi.Çünkü Ceyhan Türkiye siyasetinin önemli isimlerinden İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ağırlayacak. Başkan Erdem SMS ile de duyurduğu İmamoğlu mesajında, “Ekrem İmamoğlu Ceyhan’da.İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu Ceyhan’ı ziyarete geliyor.Tüm halkımız davetlidir” dedi.

(TOROS ÖZEL-İNCİ YILMAZTÜRK)

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.