VIP Boutique By Damla Sektöre Yön Veriyor

VIP Boutique By Damla Sektöre Yön Veriyor
Yayınlama: 14.04.2024
Düzenleme: 14.04.2024 14:13
A+
A-

TOROS (Özel Haber ) Songül Bulut  Çanta tasarımına yön veren trend fikrinden yola çıkarak kısa sürede sektörüne güç katan çalışmalara imza atan genç Girişimci Damla Erdoğan, 7’den 70’e her kesime hitap etmeyi başarıyor.

“HEDEFİM ÜRECETİCİ OLMAK”

Asıl mesleğinin hemşirelik olduğunu belirten Erdoğan, “23 yaşındayım. Hemşirelik mezunuyum bir kaç sene kendi mesleğimi yaptıktan sonra hep hayalim olan tekstil sektöründe bulunmaktayım. Şuanda mevcut mağazamla müşterilerime özenle hizmet sunmaktayım, hedefim üretici olmak.”dedi.

“TARZIMIZ, KARAKTERİMİZİ YANSITIYOR”

Çok yeni bir girişimci olmakla beraber gösterilen talep ve memnuniyete minnettar olduğunu kaydeden Erdoğan, “Ürünlerimle 7’den 70’e hitap ettiğimi düşünüyorum özel tasarım parçalar ile birlikte her tarzın kişinin kendi karakterini yansıttığına inanıyorum. Tarzımızı ne kadar doğru kullanırsak karakterimizi paralel olarak yansıtıyoruz.”şeklinde konuştu.

“ESAS OLAN MEMNUNİYET VE KALİTE”

Son olarak müşteri memnuniyetinin her şeyden önemli olduğuna vurgu yapan Kadın Girişimci Damla Erdoğan, “Trendleri güncel olarak takip ederek mağazamda ağırladığım müşterilerime özenle yol gösteriyor titizlikle seçimlerimizi yapıyoruz. Benim için esas olan memnuniyet ve kalite. Mağazamda uygun fiyat yüksek kalite sunmaktan gurur duyuyorum.”dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.