Yılmaz:Siyasetimizi Allah’ın rızası kulun duasını almak için yapıyoruz

Yılmaz:Siyasetimizi Allah’ın rızası kulun duasını almak için yapıyoruz
Yayınlama: 22.09.2023
Düzenleme: 21.09.2023 23:17
A+
A-

 

TOROS(Özel Haber) Serdar Akın – AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimlerden sorumlu Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, Adana il binasında düzenlenen basın açıklamasına katıldı.

Başkan Yılmaz toplantıda yapmış olduğu konuşmasında “Bizler 2024 yerel seçimlerine yönelik bir çalışma amacı ile burada değiliz. Çünkü bizler, seçim çalışmalarına 1 Nisan 2019 tarihinde yerel seçimlere zaten başlamıştık dedi.

Bugün AK belediyeciliğin önemli konularını konuşacağız diyen Başkan Yılmaz, Bu seyahatleri şüphesiz belediyecilik örneklerini yerinde görmek, o projelerin zorluklarını konuşmak ve deneyimlerimizi onlara aktarmak adına yapıyoruz. Biz muhalefet gibi imtihan tarihini öğrenen tembel öğrenci gibi bir ay sonra imtihan mı var  diyerek, o zaman ders yapalım der gibi tembel öğrencilerden değiliz. Biz her zaman çalışıyor ve her zaman işimizin başındayız. Yarın bize bu konu ile vazife verildiğinde acaba ne yaparız sorusunun cevabını da hemen vermek zorunda hisseden bir siyasi hareketin mensuplarıyız.” dedi.
Her konuya insan odaklı baktıklarını söyleyen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, ” Bizim siyasetin özünde ve merkezinde insan var. Bizler insanı yaşat ki devlet yaşasın diyoruz.

O bizim Osmanlı İmparatorluğu zamanındaki kadim padişahlarımızın ifade ettiği gibi, bizler insanı mutlu etmek, hayatını kolaylaştırmak ve konfor yükseltmek üzere mücadelenin içerisindeyiz.

AK Parti siyaseti ideolojileri ön plana çıkaran bir siyasi hareket değildir. Bizler insana hizmeti her şeyden önce belirleyen, insana hizmeti her şeyin önünde tutan bir siyasi görüşüz. Hak, hukuk, yasalara bağlılık, insana öncelik veren, insanın hayatının konforunu birinci önceliği olan bir siyasi topluluğuz. Biz siyasetimizi yaparken Allah’ın rızasını kulun duasını kazanmak için yapıyoruz” şeklinde tamamladı.

Ak Parti il başkanlığında düzenlenen toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimlerden sorumlu Başkan Yusuf Ziya Yılmaz’la beraber AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, AK Parti Adana Milletvekilleri Ahmet Zenbilci, Abdullah Doğru, Faruk Aytek, İl Kadın ve İl Gençlik Koları Başkanları, İlçe Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçe Belediye Başkanları ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilinin de katılımıyla toplantı gerçekleşti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.