14 Şubat Sevgililer Günü’nde  Adana’da sahne alacak

14 Şubat Sevgililer Günü’nde  Adana’da sahne alacak
Yayınlama: 03.02.2023
A+
A-

Son yılların aranılan sanatçısı olan sesi ve fiziği ile herkesi büyüleyen Gülçin Sazak Adanalıların gönlünde taht kurdu.

 

Son çıkardığı ‘Sarı odalar’ şarkısına klip çeken ünlü sanatçı Gülçin Sazak, tek gala program yapmak üzere 14 Şubat Sevgililer Günü’nde  Adana Şirin Park Otel’de Ahmet Selçuk İlkan ile birlikte sahne alacak.

Adanalı hayranları özlem giderecek

Adana’da hayranlarının çok olduğunu ve bu sevgiye layık olmaya çalıştığını ifade eden ünlü sanatçı Gülçin Sazak duygularını dile getirirken şunları söyledi “Adana benim için önemli.Çok ayrı bir yeri olan sıcakkanlı insanları, yemekleri, sanat ve sanatçılara verdikleri değerlerden ötürü bu kenti çok seviyorum. Adana’dan program teklifi geldiği zaman hiç düşünmeden kabul ediyorum. Çünkü hayranlarımın beni yalnız bırakmayarak sahnemizi dolduracaklarına inanıyorum. Sevgililer Günü’nde çok sevdiğim sanatçı arkadaşım duayen bir isim olan Ahmet Selçuk İlkan ile birlikte sahne alacağız. Ben buradan hayranlarıma sizin aracılığınız ile seslenmek istiyorum. Bu program kaçmaz ve 14 Şubat akşamı herkesi bekliyorum” dedi.

KEBAP İLE ŞALGAMI ÇOK SEVİYORUM

Albüm çalışmalarının devam ettiğini belirten Sanatçı Gülçin Sazak “Adana benim ikinci memleketim olduğu için çok özlüyorum. Her geldiğimde kebap yemeden, şalgam içmeden gitmem. Çünkü bu kebabı Türkiye’nin hiçbir yerinde yiyemezsiniz.Buradaki kebabın lezzetini hiçbir yerde bulamazsınız. Bu arada dostlarım her geldiğimde beni yalnız bırakmıyorlar ve çok mutlu bir şekilde Adana’dan ayrılıyorum.”diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. Gülçin Sazak dedi ki:

    Kalemine sağlık, dost