25 yıldır Adanalıların değişmeyen adresi Çatı Restaurant

25 yıldır Adanalıların değişmeyen adresi Çatı Restaurant
Yayınlama: 22.12.2022
A+
A-

 

Adana’nın Yöresel mezeleriyle keyif yapacağınız,mutlu olabileceğiniz tek mekan olan Çatı Restaurant Kuruköprü semtinde müşterilerine 25 yıldır değişmeyen lezzetleriyle hizmet etmeye devam ediyor.

Seyhan ilçesi Kuruköprü semtinde uzun yıllardır hem Adana halkına, hemde dışardan gelen yabancı turistlere hizmet verdiğini açıklayan işletme sahibi Burhan Ünal “Yaklaşık 25 yılın üzerinde Çatı Restaurant olarak hizmet veriyoruz .Birçok ünlü ismin yanında yabancı turistlerimizi burada ağırladık ve her giden müşteri bizleri tavsiye etmesi yapmış lezetli yemeklerin yanısıra, mezelerimizle meşhur olduk. Restaurantımızda herkes dostça ve bir aile gibi rahatlıkla gelebileceği bir mekan olarak balık çeşitlerimizin yanı sıra Adana’ya has zırhla hazırladığımız  beyti kebabımız, meşhur et ve tavuk tavamız ile herkesin damak tadını yakaladığımızı düşünüyorum.” dedi.

SÜPER LİG MAÇLARI ÇATI RESTAURANT’TA İZLENİR

Kuruköprü semti Mavi Sürmeli Otel karşı arasında bulunan Çatı Restaurant’ın müdavimleri at yarışlarının yanı sıra,Süper Lig maçları ile hafta sonunda güzel vakit geçirdiklerini belirterek şunları söylediler “Bizler yıllardır bu mekana kendi evimiz gibi geliyoruz.Burada çok rahat bir ortamda hem at yarışı seyrediyoruz,hem de hafta süper lig maçlarını seyrederek güzel vakit geçiriyoruz.Fiyatların da uygun olması bizler için çok uygun olduğundan hemen hergün gelerek tüm buraya gelen müşterilerle arkadaş oluyoruz.Burada bulduğumuz rahatlığı başka bir yerde bulamadığımız için tavsiye edebileceğimiz bir mekan.”diye belirttiler.

BALIK,KEBAP VE MEZE ÇEŞİTLERİ

Adana’ya has zırhla hazırlanan beyti kebabının yanısıra,Adana Kebabı, balık çeşitlerini bulunduran Çatı Restaurant’ta meşhur meze çeşitleriyle müşterilerinin damak zevklerine hitap ettiklerini belirten işletmeci Burhan Ünal “Bizim en meşhur yemeğimiz et tava, en çok tercih edilen yemeklerimiz arasında olması bizleri çok mutlu ediyor.Bizim müşterilerimizin nasıl bir meze istediğini, nelerden hoşlandığını artık ezbere biliyoruz ve onların damak tatlarına göre yapıyoruz.”dedi. HABER:SERDAR AKIN

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.