Üstekidağ, CHP saflarına katıldı

Üstekidağ, CHP saflarına katıldı
Yayınlama: 28.12.2022
A+
A-

 

 

Adana’nın sevilen simalarından, yıllarca Adana’ya hizmet etmiş Ziraat Bankası eski müdürlerinden ekonomist Murat Üstekidağ, Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl Başkanlığı’nın düzenlediği toplu üye katılım töreni ile CHP saflarına katıldı.  Burada bir konuşma yapan Üstekidağ’ın konuşmaları büyük ilgi ile karşılandı.

CHP olmaktan büyük gurur ve mutluluk duyduğunu belirten Üstekidağ, “ Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki rozet takma sadece malumun ilanıdır. Zira kendimi bildim bileli her zaman Cumhuriyet Halk Partisi sevdası ve aidiyet duygusu içerisindeydim. Ancak memuriyet denen kelepçe yüzünden bugüne kalmış bir sevdanın hayalini bugün gerçekleştirmiş bulunmaktayız.”dedi.

Neden CHP’de olduğunu ifade eden Üstekidağ, “Üzerinde yaşadığımız ülke öyle bir ülkedir ki bu bayrak dalgalansın, ezanlar susmasın, özgürlüğüne zeval gelmesin diye daha dün gibi her karış toprağı kan ve gözyaşıyla sulanmıştır. Belirttiğim bu sebeplerden dolayı bu güzel ülkenin kaderi tek bir kişinin iradesine ve ruh haline bırakılmayacak kadar kutsaldır. Ben inanıyorum ki çok yakın bir zamanda Cumhuriyet halk Partisi’nin. İktidarıyla ülkemizdeki kara bulutlar dağılacak. Yine masmavi bir gökyüzü altında kardeşçe , özgürce, kutuplaştırılmadan yaşayacağız. Son olarak tüm Cumhuriyet Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve parti büyüklerimizin her zaman dile getirdiği gibi “Geliyor, gelmekte olan” diyerek, bugün burada olmamı sağlayan birlik ve beraberliğimizi perçinleyen tüm dostlarıma selamlarımı ve saygılarımı sunuyorum.” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.