Üniversiteli gençlerden engelleri aşan sorumluluk projesi

Üniversiteli gençlerden engelleri aşan sorumluluk projesi
Yayınlama: 12.01.2024
A+
A-
(İHA) – Adana’nın Kozan ilçesinde Çukurova Üniversitesi Kozan Meslek Yüksekokulu’nda Bilgisayar Teknolojileri Bölümü öğrencileri, Engelli Bireylerle Farkındalık Programı çerçevesinde 5 hafta boyunca engelli öğrencilerle bir araya gelerek etkinlikler düzenledi.
Öğrenciler, 23 Nisan Özel Eğitim Uygulama Okulu’ndaki engelli öğrencilere yönelik, 5 hafta boyunca düzenledikleri sorumluluk projesinde, engelli çocuklarla bir araya gelerek, farklı uygulamalar sergilemesi ve etkileşimde bulunulmasını sağladı.
Kozan Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojileri Bölüm Başkanı Adnan Gökten, proje hakkında yaptığı açıklamada,“5 haftalık sürecin sonunda, geniş bir katılımla gerçekleşen özel bir eğlence programıyla çalışmalarını tamamlayan öğrenciler, Bu proje sayesinde, üniversite öğrencilerinin toplum sorunlarına duyarlılık kazanmaları ve aynı zamanda engelli bireylere yönelik farkındalık oluşturmayı amaçladı. Çukurova Üniversitesi Kozan Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Teknolojileri bölümü öğrencileri, bu tür sosyal sorumluluk projeleriyle topluma karşı duyarlılık ve sorumluluk bilincini artırmayı hedefliyor” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.