UMUT POLAT’TAN DESTEK ÇAĞRISI

Bitexen Adana 1954 Futbol Kulübü’nün Başkan Yardımcısı Umut Polat, herkesin desteğine ihtiyaçlarının olduğunu dile getirdi.

UMUT POLAT’TAN DESTEK ÇAĞRISI
Yayınlama: 10.06.2024
A+
A-

Bitexen Adana 1954 Futbol Kulübü’nün Başkan Yardımcısı Umut Polat, halkın takımı olarak birinci lig yolunda yeni sezonda herkesin desteğine ihtiyaçlarının olduğunu dile getirdi.

Adana Milletvekillerini, Belediye Başkanlarını ve tüm Adanalıları yanlarında görmeyi çok istediklerini ifade eden Başkan Yardımcısı Umut Polat, “İki yılda iki şampiyonluk yaşayarak şehrimizi ayağa kaldırdık. Şimdi sıra üçüncü şampiyonlukta. Başkanımız Menderes Kutlu’nun önderliğinde bunu başaracağımıza inanıyoruz” dedi.

Yeni sezon öncesi Yeni Sportif Direktör olarak Hakan Menekşe ile anlaştıklarını belirten Umut Polat, “Güçlü bir takım kuracağız. Nokta transferler yapacağız. Yeni sezonda iç saha maçlarımızı Adana’da oynamayı hedefliyoruz. Ali Hoşfikirer Stadı’nın yeni sezona yetiştirilmesini bekliyoruz” diye konuştu.

Bu arada Turuncu-Beyazlı ekipte yönetim kurulu üyeleri Başkan Menderes Kutlu’nun başkanlığında bir araya gelerek önemli kararlar alacağı öğrenildi.

Kaynak: Bitexen Adana 1954 FK / Haber Bülteni

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.