Ceyhanlı güreşçiler yeni başarılara yelken açıyor

Ceyhanlı güreşçiler yeni başarılara yelken açıyor
Yayınlama: 24.07.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Başarılarıyla Adana ve Ceyhan’ın göğsünü kabartan Ceyhan Belediyesi Güreş Takımı’nın düzenlediği güreş kursları hız kesmeden devam ediyor.

Türkiye ve dünyanın çeşitli merkezlerinde gerçekleşen güreş müsabakalarında altın, gümüş ve bronz madalyalarla Ceyhan’ı onurlandıran güreşçilere yenilerini eklemeye kararlı olduklarını belirten Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Tüm olanaklarımızla sporcularımızın yanındayız. Güreş kursumuz bünyesinde yetişecek yeni çocuklarımız, gençlerimiz ülkemize yeni başarılar kazandıracak. Bundan eminim” diye konuştu.

“ÜCRETSİZ KURSLARIMIZ HIZ KESMİYOR”

Ücretsiz güreş kursunda, 41 kiloda Anadolu Yıldızlar Güreş Ligi Şampiyonu Yiğit Hamza Egemen gibi bir çok isim olacağına inandığını dile getiren Başkan Hülya Erdem, “Kurs çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Aileleri, çocuklarıyla birlikte kurs merkezimize bekliyoruz. Ata sporumuz güreşi gelecek nesillere emin adımlarla taşımak istiyoruz” dedi.
Çalışmaları yerinde gören, güreşçileri yalnız bırakmayan Başkan Hülya Erdem, Milli güreşçi ve Antrenör Mehmet Fatih Karataş, Antrenör Gökhan Egemen, milli takım antrenörlüğü yapan Erdoğan Ali Akkuş ve Sefer Durak’tan oluşan öğretmen kadrosuyla çocuklara ve gençlere en iyi şekilde eğitim verdiklerini, onları geleceğe hazırladıklarını sözlerine ekledi.

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.