Birinci Amatör Küme fırtınası esiyor

Birinci Amatör Küme fırtınası esiyor
Yayınlama: 02.11.2022
A+
A-

 

1.Amatör Küme’de ligde ilk 6 hafta geride kaldı. A Grubunda Yüreğirgücü ile Şampiyon Çocuk, B Grubunda Yapı Meslek ve C Grubunda da Dağlıoğluspor zirvede bulunuyor. Ligde ilk 6 hafta sonunda A Grubunda 127, B Grubunda 177 ve C Grubunda da 108 kez fileler sarsıldı.

A GRUBUNDA YÜREĞİRGÜCÜ İLE ŞAMPİYON ÇOCUK

1.Amatör Küme A-Grubunda Yüreğgirgücü, ligde istikrarlı sonuçlar almaya devam ediyor. Güçlü rakibi Yüksel Gençlik’i 1-0 yenen Yüreğirgücü liderliğini devam ettirdi. Şampiyon Çocuk, ligdeki çıkışına devam etti. Deplasmanda Ceyhangücü’nü 4-1 gibi farklı skorla geçen Şampiyon Çocuk, liderlik yarışına ortak oldu. Güneşlispor, gol düellosu şeklinde geçen Kocavezir maçını kazanarak önemli bir galibiyete ulaştı. Toraslar 1922, Çukurova Gençlerbirliği’ni 2-1 yenerek moral kazandı. Gençlerbirliği ile Aladağgücü 4-4 berabere kalarak birer puanı kaptılar.

B GRUBUNDA YAPI MESLEK ENGEL TANIMIYOR

1.Amatör Küme B-Grubunda Yapı Meslek, engelleri birbir aşıyor. Yüreğir Gençlik’i 10-0 gibi farklı skorla deviren Yapı Meslek, ligde oynadığı 6 maçın 6’sını da kazanma başarısı gösterdi. Kabasakal Gençlik, Çukurovaspor’u 5-0 gibi farklı skorla yenerek ligdeki çıkışını devam ettirdi. Deveci Gençlik, Seyhanspor’u 4-3 yenerek çok önemli 3 puanı hanesine yazdırdı. Kozan Esnaf, Sarıçam Belediyespor’u 4-2 ve Kılıçlıspor da Sarıçam Buruk’u 2-0 yenerek 3’er puanı kaptılar.

C GRUBUNDA DAĞLIOĞLUSPOR FAKTÖRÜ

1.Amatör Küme C Grubunda Dağlıoğluspor, Havutlu Demirspor ile 1-1berabere kalarak hem yenilmezliğini hem de liderliğini devam ettirdi. Gülpınarspor, güçlü rakibi Çukurova Belediyespor’u tek golle geçerek zirve yarışına ortak oldu. Çukurova Press Havuzlubahçe, 100.Yılspor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yolunda çok önemli iki puan kaybetti. Kanalufuk, Mercimekspor’u 2-1 yenerek moral buldu. Akkapıspor da, Yüreğirspor’u 2-0 yenerek ligdeki ilk galibiyete imza attı. Özel Haber: Eda ARSLAN

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.