ULUSLARARASI PORTAKAL ÇİÇEĞİ KARNAVALI 13-21 NİSAN TARİHLERİNDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

ULUSLARARASI PORTAKAL ÇİÇEĞİ KARNAVALI 13-21 NİSAN TARİHLERİNDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK
Yayınlama: 04.03.2024
Düzenleme: 04.03.2024 15:00
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/ Ümit Gül – Adana’da 13-21 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ‘Türkiye Kültür Yolu Festivalleri’ kapsamına dahil edilmesiyle birlikte zengin bir içerikli olacak.

2024 yılında 12’inci yapılacak olan karnavala binlerce insanı bir yıl aradan sonra yeniden buluşturacak Uluslararası Portakal Çiçeği Karnaval’ında eğlenceli etkinliklerin yanında çok sayıda kültürel ve sanatsal aktivite de yer alacak.

Karnaval Komitesi’nden yapılan açıklamada etkinlik başvurularının şimdiden gelmeye başladığı belirtilerek şu ifadelere yer verildi; “Bizleri derinden etkileyen ve yasa boğan büyük depremlerden sonra düzenlenecek 2024 uluslararası portakal çiçeği karnavalı moral motivasyon açısından herkese iyi gelecektir. Önümüzdeki yılki karnaval programında çok ilgi çekici projeler ve etkinlikler de yer alacak. Karnavalda etkinlik yapmak için yurt içinden ve yurt dışından birçok başvuru alıyoruz. Karnavalımızın bir parçası olmak için “ruhuna uygun” projeler titizlikle değerlendirilecektir. Karnaval her yıl olduğu gibi yine şehrin ekonomisine büyük katkı sağlayacaktır.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.