‘HAYALLERİMİZİ ERTELEDİK’

‘HAYALLERİMİZİ ERTELEDİK’
Yayınlama: 03.05.2023
A+
A-

TOROS(Özel Haber) Ömer Demir – Bölgesel Amatör Lig Play-Off karşılaşmasında Anamur Belediyespor’a 4-1 yenilerek elenen Vefaspor’da yüzler gülmüyor. Antrenör Serdar Döndü, “Adana Vefaspor kulübü ile bir sezonun daha sonuna geldik.

Gönül isterdi ki bu güzide kulübümüzü 3. Lige çıkararak başarılarımıza bir yenisini daha eklemek isterdik. Maalesef 88. dakikada yediğimiz gol ile maçın uzatmalara gitmesi ve uzatmalarda yediğimiz gollerle hayallerimizi ertelemiş olduk” dedi.

 

Antrenör Serdar Döndü, şunları söyledi: “Bana bu meşaketli görevi laik gören, bana inanan ve bizleri yalnız bırakmayan, maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Cengiz Kaskat başkanımıza ve sportif direktörümüz Ali Osman Anüepli hocamıza teşekkür ederim. Kulübümüzün gençliğin gücüne inanıyoruz sloganına inanan, çalışma ve kazanma arzusu ile hareket eden, değerli ekip arkadaşlarıma ve tesis çalışanlarımıza teşekkürü borç bilirim. Kazanma hırsıyla yanıp tutuşan, mücadeleleriyle, hırsları, çalışkanlıkları ve fedakarlıklarıyla mücadele eden ASLAN YÜREKLİ oyuncularıma da birer birer teşekkür ederim. Son teşekkürüm ise bizleri tribünde yalnız bırakmayan taraftarlarımıza ve dualarını bizden esirgemeyen sevdiklerimize. Yaşasın Vefaspor.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.