TÜRKLERE YAPILAN ZULÜMLERİN BEDELİ AĞIR OLUR

Yayınlama: 04.01.2024
Düzenleme: 26.12.2023 12:35
A+
A-

Tarih kazananları yazar… kaybedenleri  kaydeder…hainleri de unutmaz…

Türkler Osmanlı İmparatorluğuyla 3 kıtaya hükmetmiş bir ulustur .Evet Osmanlı İmparatorluğu Emperyal amaçlarla sömürgeler oluşturmuştur ama buna rağmen işgal ettiği topraklarda zulüm yapmamış hakkaniyetle yönetmeye dikkat etmiştir. Hiç bir etnik topluluğun dinine karışmamış onları ibadetlerinde ve yaşam tarzlarında özgür bırakmıştır.

Bilhassa Müslüman Arap ülkelerinde onlarla aynı dine mensup olmaktan dolayı Araplara diğer tebaalardan daha çok toleranslar tanımıştır.

Ama maalesef ki din kardeşimiz diye sevdiği Araplar ve Filistinliler I.Dünya savaşında İngilizlerle bir olup kendi din Kardeşleri olan Türkleri sırtından vurmuşlardır.

…………………………….

Pusuya düşürülüp şehit edilen Türk askeri birliği…Filistin 1918

Filistinli çeteciler yakalayıp soydukları Türk Yüzbaşının dürbününü işe yaramaz düşüncesiyle kendisine doğru uzatırlar. Yüzbaşı dürbünü almaz Hayır, der ve ekler…

’’-Uzakları gören bu aleti iyi saklayın bu çöllerde gelecekte bir gün Türk askerinin çarığını bununla arayacaksınız’’

I.Dünya Savaşında İngilizlerle işbirliği yapıp ayaklanan, askerlerimizi taşıyan trenleri bombalayan, Mehmetçiklerimizin gözünü kör eden…(Tam 15.000 askerimizin gözü kör edildi)1991 yılında kendi topraklarında PKK yı eğitip, Kürdistan kurulmalı diyen…

Ermeni soykırım yalanında Türkler soykırım yapmıştır ve en son Kıbrıs işgal altındadır yaygarası kopartan Filistin…

Ve maalesef Filistin de bu gün hepimizi üzen insanlık dramı yaşıyor.

Toprak satmakla bitmez demişti Filistin’in eski lideri Yaser Arafat, şimdi yaşadıkları katliamda ölülerini gömecek mezar yerleri bile kalmadı.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. Mustafa dedi ki:

    Aynen öyle