Tümer: Seyhanlılar için daha çok plan ve proje geliştireceğiz

CHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı, İnşaat Mühendisi Zülfikar İnönü Tümer, insan hak ve özgürlüklerine, evrensel hukuk ilkelerine, sendikal mücadelenin önemine vurgu yaptı

Tümer: Seyhanlılar için daha çok plan ve proje geliştireceğiz
Yayınlama: 06.12.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – “Seyhan’da Yenilik Zamanı” sloganıyla yola çıkan Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı, İnşaat Mühendisi Zülfikar İnönü Tümer, toplumun tüm kesimleriyle görüş alışverişini aralıksız sürdürüyor.  CHP’li Tümer, Adana Baro Başkanı Semih Gökayaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, DİSK Genel İş 1 Nolu Şube Başkanı Ersoy Kalik, 2 Nolu Şube Başkanı Serdal Çapar, yönetim kurulu üyeleri, üye işçi ve emekçilerin yanı sıra İnsan Hakları Derneği (İHD) Adana Şube Başkanı Yakup Ataş ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

Yaşamın her alanında insan haklarına saygılı, evrensel hukuk ilkelerine bağlı, sendikal mücadeleyi savunan bir yapı sergilediğini kaydeden Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Zülfikar İnönü Tümer, Seyhan’da kadınlar, gençler ve dezavantajlı hemşehrileri için daha çok plan ve proje geliştirmek istediğini vurguladı.

“İŞÇİLERLE, EMEKÇİLERLE YÖNETECEĞİZ”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve parti üst yönetiminin de her fırsatta dile getirdiği gibi insan hak ve özgürlüklerini ön planda tutan, engelsiz bir belediye yönetimi oluşturmak üzere başkanlığa talip olduğunu dile getiren Tümer, “Belediyeyi sivil toplum örgütleriyle, işçi ve emekçilerle bir bütün içerisinde yöneteceğiz” dedi.

AİDİYET DUYGUSUNA VURGU YAPTI

İlçe belediyelerinin kaynaklarının farkında olduğunu, proje geliştirirken hibe fonlara daha çok yöneleceklerini belirten Tümer, “Emekten yana bir tavır sergileyeceğiz. Kaynakları halk için, halktan yana kullanmakla birlikte işçinin, emekçinin özlük ve sosyal hakları da önceliğimiz olacak. Çalışan arkadaşlarımızın bulunduğu kuruma aidiyet hissini aşılayabilirsek halkımız için hem daha iyi hem de daha çeşitli hizmetlerin kapısını aralamış oluruz” diye konuştu.CHP’li  Zülfikar İnönü Tümer, ziyaretlere ilgi gösteren, samimi duygularını dile getiren Adana Barosu, İHD ve DİSK Başkan ve yöneticilerine, tüm üyelerine içtenlikle teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.