Çukurova Adana’nın Parlayan Yıldızı Olacak

Çukurova Adana’nın Parlayan Yıldızı Olacak
Yayınlama: 17.03.2024
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi)- CHP Çukurova Belediye Meclis Üyesi Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Yekda Murat Çakıroğlu; “CHP’li belediye olarak öncelikli hedeflerinin yapılan hizmetlerle sosyal refahın altyapısını hazırlamaktır.” Dedi.

BELEDİYECİLİK BİLGİ BİRİKİM TECRÜBE İŞİDİR

CHP Çukurova Belediye Meclis Üyesi Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Yekda Murat Çakıroğlu; “Çukurova’nın gelişmesi için sorunların çözümü noktasında gayret göstererek haklının ve mağdurun yanında olmak ilkelerimizden asla taviz vermeyeceğiz. Bu doğrultuda İnşaat Yüksek Mühendisi olarak bilgi birikim ve tecrübemi kullanacağım. Tek hedefim hizmet üreten bir Belediyecilikte Meclis üyesi olarak katkıda bulunmaktı.31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel ve mahalli idareler seçiminde vatandaşlarımıza hizmet için Cumhuriyetimizin 100. Yılında, üyesi olmaktan onur ve gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi olarak başarılı olacağımıza inancım tamdır. Başkanımız Emrah Kozay partimizin İl başkanlığını yapmış, partinin içinden gelen, Çukurova ‘nın sorunlarına hâkim ve tutamayacağı sözler vermeyen, çok başarılı ve sıra dışı bir siyasetçi. Üstelik Meclis Üyesi Adayı arkadaşlarımızın içerisinde teknik yönü oldukça güçlü bir meclis üyesi ekibimiz oluşacak. Peyzaj mimarımız, mühendislerimiz ve imar konusunda uzman avukat arkadaşlarımız mevcut. Zaten Emrah Başkanımız da konusunda oldukça başarılı bir avukat. Üstelik bu saydığım nitelikli kadro yaş ortalaması 40 yaş altında kalıyor. Genç, teknik ve dinamik bir kadroyla Çukurova ‘yı hak ettiği noktaya getirmeye, Çukurova ‘yı adeta parlatmaya geliyoruz. Bu vesile ile Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Ey Türk Gençliği! Birinci Vazifen; Türk İstiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.’ İlkesiyle çıktığımız bu yolda, bir iş adamı, inşaat yüksek mühendisi ve Adanalı bir kardeşiniz olarak hedefimize birlikte ulaşacağız.” Açıklamasında bulundu.

ÇUKUROVA ADANA’NIN PARLAYAN YILDIZI OLACAK

CHP Çukurova Belediyesi Meclis Üyesi Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Yekda Murat Çakıroğlu açıklamasında; “Çukurova Belediyesinde yönetime talip oldukları ekibin teknik vasıflarına dikkat çekerek lafta değil gerçekte belediyecilik için tüm hazırlıklarımızın tam olduğunu belirtmek istiyorum. Doğal afetlerde sınıfta kalmayan bir Çukurova’yı inşa etmek üzere yola çıktık. Çukurova’da kronik hale gelmiş sorunları olan temizlik ve bozuk yollar önceliğimiz olacak. Kentsel dönüşüm projeleri önündeki engelleri kaldırmak için elimizden geleni yapıp bu sorunu hak sahipleriyle el ele verip iş birliği ile çözmeyi hedefliyoruz. Bu zaman zarfında daima hak sahiplerinden yani halkımızdan yanında olacağız.” İfadelerinde bulundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.