Parsak:Gençler bu ülkenin geleceği sizin elinizde

Parsak:Gençler bu ülkenin geleceği sizin elinizde
Yayınlama: 23.03.2023
A+
A-

 

CHP Seyhan Gençlik Kolları Başkanı Av.Ahmet Orkun Parsak, partinin gençlere bakış açısı ve gençlik kollarının çalışmaları hakkında gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.

 

SEÇİMDEN ZAFERLE ÇIKACAĞIZ

CHP Seyhan Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirilen ve önümüzdeki ay yapılacak seçimlerde iddialı konuşan Avukat Ahmet Orkun Parsak “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı ‘GÜÇ SENDE ,SENİN ELİNDE’ sloganı ile başlattığımız gençlere yönelik çalışmalarda başarıya ulaştığımıza inanıyorum. ilk defa oy kullanacak gençlere gönderilen mektupta bu ülkenin geleceği senin elinde mesajının yerine ulaştığını düşünüyoruz.Buradan yola çıkarak Cumhurbaşkanı Adayımız ve aynı zamanda CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu seçimden zafer ile çıkartacak olan gençlerimizdir” dedi.

İLK GENÇLİK BULUŞMASI ADANA’DA YAPILDI

Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu ülkenin kurucu partisi olduğunu ve ilk Cumhurbaşkanın 42 yaşında Musatafa Kemal Atatürk olduğunu ifade eden CHP Seyhan Gençlik Kolları Başkanı Av.Ahmet Orkun Parsak, “Bu ülkenin gençlere ihtiyacı var. Gençlerle yürümenin faydalı olacağını bunun önemli olduğunu düşünüyorum. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu son atılımlarında, gençlere büyük önem verdiğini, gençlerin yolunun açık olduğunu, geleceği onlara emanet edeceğini söyleyerek, gençlerin ne kadar önemli olduğunu her konuşmasında vurguladı. Bu söylemle Türkiye’de ilk gençlik buluşmasını Adana’da yaptı. Dolayısıyla  daha genç milletvekili adayları ve ilçe başkanlarıyla ileriye dönük başarının sırrının gençlerle olacağını düşünüyorum.CHP son 4-5 yıldır gençlik örgütlenmelerine ağırlık vermeye başladı.Üniversitelerde örgütlenmelerin başında gençlerin büyük rolü olduğunu görüyoruz.STK’larda, barolarda ve meslek odalarında gençlerin çoğalması bunlara birer örnektir.İleride gençlerimizin buralarda başkan olduklarını hep birlikte göreceğiz.”dedi.

“GÜÇ SENDE,SENİN ELİNDE” MEKTUBU BAŞARILI OLDU

Cumhurbaşkanı Adayı ve aynı zamanda CHP Genel Başkanı olan Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimlerde  her mahalleye, her sokağa, her evdeki gençlere göndermiş olduğu ‘Güç sende, senin elinde’ başlıklı yazıyı göndererek, bu yazının ilk defa oy kullanacak gençlere hitaben yazıldığını söyleyen Parsak “Gençlere, bu ülkenin geleceği senin elinde olan beyanlarını ilettik.Biz sahada olmak açısından bu çalışmalara devam ediyoruz. AKP’nin trol hesaplarına karşı gençlik örgütü olarak sosyal medyada da varız, var olmaya devam edeceğiz. Adana’da hem Türkiye, hem de bölgesel olarak konum gereği, CHP olarak çok ciddi bir örgütlenmemiz var.Mayıs ayında yapılacak seçimden zaferle çıkacağımıza inanıyorum.”diye belirtti.

HEDEFİMİZ ADANA’DA  7 MİLLETVEKİLİ

14 Mayıs’ta yapılacak  hem Cumhurbaşkanlığı, hem de milletvekili seçimlerinde 4 olan milletvekili sayısını 7 olarak hedefleyen ve Seyhan Gençlik Örgütü olarak hazır olduklarını ifade eden Başkan Parsak, “Tahminimiz bu yönde olacak.Çünkü, çok çalışıyoruz ve bu konuda öncü olmak istiyoruz. Seyhan İlçe Örgütü olarak en fazla üye sayısına sahibiz.Üye sayısını artırmak için daha fazla çalışmak gerektiğini düşünüyorum.Son üç yılda yaşanan felaketlerden ötürü Adana bölgenin başkenti durumuna gelmiştir.Bölgedeki şehirlerle iç içe yaşıyoruz ve bir istişarelerinin olduğunu, gerek pandemi, gerekse deprem felaketlerinde iktidarın tamamlayamadığı eksikleri belediyelerimiz tamamlayarak yaraların sarıldığını yerelde başardık, genelde de başaracağız.”dedi.

CHP’NİN GENÇLERE BAKIŞ AÇISI VE NEDEN YURT DIŞINA GİTMEK İSTİYOR

27 Ülkede seminerlere katıldığını ve birçok ülkede yurdumuzu temsil etmiş biri olduğunu belirten Av.Ahmet Orkun Parsak “Gençlerimiz yurt dışına ekonomik sıkıntıdan dolayı gitmiyor.Ben bu ülkede attığım tweet’ten dolayı yargılanmak istemiyorum!Ben bu ülkede konuşamıyorum ! Ben bu ülkede iletişim kuramıyorum! Bu yüzden 2. Sınıf vatandaş oluyorum.Gençlerimiz bu ülkede para kazanamıyorum derdinden kaçmıyor.Özgür bir ülkede yaşamak istiyorlar.Gençlerimiz diyor ki; Ben refah düzeyi yüksek bir ülkede yaşamak istiyorum.Daha doğrusu ben söylemlerimden dolayı yargılanmak istemiyorum. Ben başımıza gelen her felakette kader denilerek geçilmesinden dolayı istemiyorum.Benim yaşıtım birisi aynı üniversiteden, aynı bölümden mezun olan bir kişi iş bulurken ben işsiz kalmak istemiyorum.Ben cebimde taşıdığım bir kartvizit sayesinde işe girerken mevkisini yükseltirken ben işsiz kalmak istemiyorum.Gençlerimiz bu yüzden ülkeyi terk etmek istiyorlar”dedi.

GENÇLER 15 MAYIS SABAHINI BEKLEYİN

Gençlerimize seslenen ve 15 Mayıs sabahını beklemelerini, Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ülkede kalmaları için gereken çalışmaları duyuracağını ifade eden Parsak “15 Mayıs sabahı uyandığınızda gençlerimizin kaderi seçim sonucu olacaktır.Genel başkanımız bu ülkede kalmalarını isteyecek.”diye konuştu.

Av.AHMET ORKUN PARSAK KİMDİR?

1993 Adana doğumluyum. İlköğretimde Bilfen Okullarından mezun oldum. Adana Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra, Çağ Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdim.2017 yılından bu yana Adana Barosuna kayıtlı avukatlık yapıyorum. Evliyim ve İngilizce, Almanca ve yabancı dilinin haricinde Arapça dilini biliyorum. Daha önce gençlik kollarında il sekreteri olarak görev yaptım.18 Yaşında CHP’ye kayıtlı oldum.2014-2015 seçimlerinde sandık sorumlusu olarak görev aldım.2017 seçimlerinde milletvekili programlarını hazırladım.2018 yılında Adana Barosu’nda seçim komisyonunda görev aldım.2019 yılında yerel seçimlerde 2.Bölge sorumlusu olarak görev aldım ve halen CHP’nin 2. Bölge sorumlusu avukatıyım. Partimizin Anayasa komisyon çalışmalarına katıldım.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.