Tümer, “Başarıya odaklanmak zorundayız”

25 ve 26. Dönem CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü  İl Başkanı Dr. Anıl Tanburoğlu ve Karataş İlçe Başkanı Seçgin Sakar ile yerel seçimleri konuştu

Tümer, “Başarıya odaklanmak zorundayız”
Yayınlama: 26.11.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 25 ve 26. Dönem Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, partisinin yerel seçimlerde başarılı olması için tüm parti örgütlerini toplumun tüm kesimleriyle buluşmaya çağırdı.

Ziyaretleri kapsamında CHP Adana İl Başkanı Dr. Anıl Tanburoğlu ve il yöneticilerinin yanı sıra Karataş İlçe Başkanı Seçgin Sakar, ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları başkanlarıyla bir araya gelen Tümer, CHP’nin birlikte mücadeleyle Adana’da başarıya odaklanmasının önemine işaret etti. CHP İl yönetimi ve Karataş ilçe yönetimine ‘Hayırlı olsun’ dileklerini sunan CHP’li Tümer, dargınlığa, küskünlüğe, ayrışmaya meydan vermeden şehrin her bölgesindeki vatandaşlarla görüşmenin önemini vurguladı.

“YEREL SEÇİM BAŞARISI PUSULA NİTELİĞİNDE OLACAK”

CHP’nin Türkiye’nin sigortası konumunda olduğuna dikkat çeken, 11 Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere sosyal demokrat belediyecilik anlayışının Türkiye genelinde öne çıktığını söyleyen Tümer, “CHP kadrolarınca yönetilen belediye sayısının artması için çalışmak zorundayız. Halkın ihtiyaçlarını bilen, sorunları yerinde tespit eden ve çözüm odaklı plan ve projelerle hizmet sunan belediyelerimizin sayısının artması daha sonra yapılacak genel seçimler için de bir pusula niteliği taşıyacaktır. Yerel yönetimlerde belirlenecek adaylarımızın etrafında kenetlenmek durumundayız. Türkiye’nin ve halkımızın CHP’ye olan ihtiyacını göz önüne alarak partimizin ilkeleri doğrultusunda hareket etmek zorundayız” diye konuştu.

TÜMER’E TEŞEKKÜR ETTİLER

Ziyareti için Tümer’e teşekkür eden CHP Adana İl Başkanı Dr. Anıl Tanburoğlu ise tüm CHP’lilerin çalışmaların bizzat içerisinde yer almasının önemini vurguladı. Karataş İlçe Başkanı Seçgin Sakar da milletvekilliğinden bu yana vatandaştan ve partililerinden kopmayan CHP’li Tümer’e ziyareti için teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.