Esendemir: Sektör temsilcilerinin görüşleri dikkate alınmadı

(HABER MERKEZİ) –TOROS - CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut; Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir ve arkadaşlarına ‘geçmiş olsun’ ziyaretinde bulundu. TBMM’de görüşülerek kabul edilen...

Esendemir: Sektör temsilcilerinin görüşleri dikkate alınmadı
Yayınlama: 19.10.2022
A+
A-

(HABER MERKEZİ) –TOROS – CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut; Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir ve arkadaşlarına ‘geçmiş olsun’ ziyaretinde bulundu.

TBMM’de görüşülerek kabul edilen ve kamuoyunda “Dezenformasyon Yasası” olarak değerlendirilen tasarı hakkında görüş bildirmek amacıyla; Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) tarafından ülkemizin dört bir yanından gazetecilerin TBMM’de grubu bulunan partilerin yetkilileriyle görüşme yapmak amacıyla geldiği Ankara’dan dönerken, kaza yapan ÇGC Heyetine “geçmiş olsun” ziyareti yapan Bulut; aynı zamanda gündemle ilgili görüşlerini açıkladı.

CHP’li Bulut; öncelikle kazanın herhangi bir can kaybı yaşanmadan atlatılmasından dolayı mutlu olduğunu belirterek; kaza geçiren ÇGC Başkanı ve TGF Başkanvekili Cafer Esendemir başta olmak üzere Çukurova Press Gazetesi Sahibi ve ÇGC Başkan Yardımcısı Engin Kanber ile İlkhaber Gazetesi yöneticilerinden Veysel Arslan’a “geçmiş olsun” temennisinde bulundu.

CHP’li Burhanettin Bulut; TBMM’de görüşülen tasarının kamuoyundan gelen tepkilere rağmen kabul edilmesinden dolayı üzgün olduklarını, CHP’nin yasanın Anayasa’ya aykırılıklar içermesi nedeniyle Anayasa Mahkemesi’ne başvuracaklarını dile getirdi.

ÇGC Başkanı ve TGF Başkanvekili Cafer Esendemir; öncelikle ziyaretten dolayı mutlu olduğunu dile getirerek, CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut’a teşekkür etti.

Esendemir; komisyonda kabul edilen yasa tasarısının TBMM’de görüşülmeden önce kamuoyundan gelen talepler üzerine geri çekilmesinin ardından; TGF’nin çağrısıyla Ankara’ya gittiklerini ve TBMM’de grubu bulunan partilerin temsilcileriyle görüştüklerini dile getirdi.Ziyarette; ÇGC Başkan Yardımcısı Yasemin Atasoy, Yönetim Kurulu Üyeleri A.Vahap Ünkat ile Mutlu Mete ve ÇGC Üyeleri de hazır bulundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.