THREADS, TÜRKİYE’DE ERİŞİME KAPATILDI

THREADS, TÜRKİYE’DE ERİŞİME KAPATILDI
Yayınlama: 29.04.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/ Sevil Çakmak – Elon Musk’ın sahibi olduğu X rakibi uygulaması Threads söylendiği gibi bugün itibarıyla Türkiye’de erişime kapatıldı.

Zuckerberg’in yeni platformu Threads’e, Türk Rekabet Kurumu’nun kararıyla bugün başlayarak geçici süreliğine Türkiye’den erişim yapılamayacak.

Bu konuda firmadan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Rekabet Kurumunun (RK) kararına göre Threads, 29 Nisan 2024 tarihinden itibaren Türkiye’deki kişiler tarafından kullanılamayacak. Bu; Türkiye’deki kişilerin Threads uygulamasını indiremeyeceği, Threads’e threads.net adresinden erişemeyeceği, Threads profili oluşturamayacağı veya mevcut Threads profillerini kullanamayacağı anlamına gelmektedir. Bir Threads profili oluşturduysanız ve Türkiye’deyseniz profiliniz dondurulacak ancak silinmeyecektir. Profiliniz dondurulduğunda profiliniz ve profilinizdeki içerikler (örneğin gönderiler, diğer gönderilerle olan etkileşimleriniz) size ve platformdaki diğer kişilere gösterilmeyecektir. Şimdilik profilinizi yeniden etkinleştiremeyeceksiniz. Bu durumun Instagram hesabınızı ve hesabınızın verilerini etkilemeyeceğini unutmayın. Profiliniz dondurulmuş olsa da platform bilgilerinizin bir kopyasını istediğiniz zaman indirebilirsiniz. Platformdaki profilinizi silmeyi de seçebilirsiniz. Not: Birden fazla Threads profili oluşturduysanız ek profillerinizi yönetmek için threads.net adresine gidin. Platformu yakın zamanda Türkiye’ye geri getirmek için çalışıyoruz.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.