“Terör karşısında siyaset olmaz beraberlik olur”

“Terör karşısında siyaset olmaz beraberlik olur”
Yayınlama: 16.11.2022
A+
A-

 

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal İstanbul, Taksim, İstiklal Caddesi’nde gerçekleştirilen terör saldırısını kınayarak; “Ortada vatanımıza, vatandaşlarımıza yönelik bir saldırı varsa orada siyaset olmaz, birlik olur, beraberlik olur” dedi.

Pazar günü İstiklal Caddesi’nde meydana gelen ve 6 vatandaşımızın hayatını kaybettiği 81 vatandaşımızın da yaralandığı saldırıya siyasetçiler de sert tepki gösterdi.

Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal da konuyla ilgili bir basın açıklaması yaparak terör saldırısını kınadı.

Hemşerimiz küçük Ecrin ve babasıyla 4 vatandaşımızı hayattan koparan hain saldırıyı lanetlediğini ifade eden Başkan Baysal; “Teröristler ve teröre destek olanlar bilsinler ki bu saldırılarla birlik ve beraberliğimizi bozamazsınız. Bu saldırılar bizi daha çok birleştirir. Bu ülkede yaşayan, bu topraklara sevdalı her ırktan, her dilden, her dinden, her siyasi düşünceden insanla ortak kaderimiz doğrultusunda bir arada yaşamaya devam edeceğiz. Kardeşliğimizi koruyup daha çok birbirimize kenetleneceğiz” dedi.

Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifa dileklerinde bulunan Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal patlamanın ardından özellikle sosyal medyada yer alan bazı ifadelerin milletimizi derinden yaraladığını da vurguladığı açıklamalarını “Eğer bir yerde vatanımıza, vatandaşımıza yönelik bir saldırı varsa orada siyaset olmaz. Orada birlik olur, beraberlik olur. Bugün, teröriste ve terörü besleyen her ülke ve gruba karşı atılacak adımların yanındayız. Bu konuda üzerimize düşeni de yapmaya hazırız. Yeter ki ülkemizi bu beladan kurtaralım. Bu vesile ile bir kez daha aziz milletimize baş sağlığı dileklerimi iletiyorum” sözleriyle tamamladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.