Zafer Partisi Adana Heyeti’nden Şırnak çıkarması

Zafer Partisi Adana Heyeti’nden Şırnak çıkarması
Yayınlama: 26.04.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) -Zafer Partisi genel Başkanı Ümit Özdağ HDP’li bir milletvekilinin; “Seni Gaziantep’te, Şırnak’ta çalıştırtmayacağız” sözlerine tepki olarak kalabalık bir heyetle birlikte partisinin Şırnak Milletvekili Adayı Mahmut Tatar’ın tanıtım toplantısına katıldı.

Heyette Adana’dan Zafer Partisi Adana İl Başkanı Ayhan Binboğa, il yönetimi, milletvekili adayları, gençlik kolları başkanı ve çok sayıda partili yer aldı.

Şırnak programlarının ardından açıklamalarda bulunan Başkan Ayhan Binboğa; “Öz yurdumuzda bizi parya gören karanlık zihniyete haddini bildirmek adına bu ziyareti çok önemsiyorduk. Gittik ve gün boyu Sayın Genel Başkanımız ile önemli programlara imza attık. Esnaf ve vatandaş ziyaretleri yaptık. Şırnaklılar bizleri en güzel şekilde ağırladı ve uğurladılar. Kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Şırnak halkının yoğun ilgisinin kendilerini son derece memnun ettiğini vurgulayan Binboğa; “Bu ziyaret alelade yapılmış bir ziyaret değildir. Batıdaki, kuzeydeki, güneydeki illerde nasıl bir seçim çalışması yapmışsak güneydoğu ve doğu illerimizde de aynı şekilde bir seçim çalışmasına imza attık. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin sınırları içerisinde yer alan her karış toprak bizim için aynı derecede önemli ve kutsaldır. Bizler kutsal bildiğimiz konularda hassas insanlarız. Birileri bayrağa bir bez parçası olarak bakabilir bizim için uğrunda ölünecek kadar şerefli bir simgedir. Misak-ı Milli sınırların içerisinde yer alan her karış toprak da aynı bayrak gibi kutsaldır. Birilerinin bunu anlamasını beklemiyoruz ama saygı duymayana da saygı duymasını öğretiriz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.