Tek yürek oldular

 Tek yürek oldular
Yayınlama: 21.02.2023
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin yaralarını sarmak için tüm Türkiye seferber oldu. Adana’da da depremin yaraları sarmaya yönelik çalışmaları sürdürmek üzere Can Yıkım Hafriyat ve İnşaat, Oskır İş Makineleri, Techada Mühendislik (Turhan Uzuneser) Baysallar Geri Dönüşüm İzzettin Baysal, Çakır Yıkım Emrah Çakır, Gökalp Yıkım Abdülmenaf Gökalp, Akmetal Yakup Akbulut deprem bölgesine tüm ekipman ve personelleri ile akın ettiler.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Ekin Apartmanı, Kubilay Apartmanı, Mete Apartmanı,  kısmi yerleri diğer çöken  binalarda enkaz kaldırma işlemi yaparak ve ayrı yerden beş adet cami minarelerini yıkımını gerçekleştirdiler.  Adana’da depremin ilk olduğu andan itibaren devletin ve milletin yanında olan geceli gündüzlü durmaksızın destek veren bu firmalar büyük teşekkür aldı.

TEK YÜREK OLDULAR

Depremlerin ardından enkazların kaldırılması ve kurtarma çalışmalarının hızlanması için iş makinesi ihtiyacı ön plana çıkması durumunda, Can Yıkım Hafriyat ve İnşaat başta olmak üzere birçok firma sahibi tek yürek halinde ekip olarak deprem bölgesinde canla başla çalıştılar.  Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan  Seyfettin Can, “İş Makineleri sahipleri olarak,  iş makinesi, operatör,  kamyon ile Adana’daydık. Allah herkesin hayrını kabul etsin. Adana’mıza büyük geçmiş olsun. Rabbim bir daha böyle bir afet yaşatmasın.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.