Soner Çetin’den Görkemli Açılış

Soner Çetin’den Görkemli Açılış
Yayınlama: 25.02.2024
A+
A-

TOROS ( Haber Merkezi)- Çukurova Belediye Başkanı ve İyi Parti Belediye Başkan Adayı Soner Çetin’in Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılış töreni miting havasında coşkuyla gerçekleşti. Güzelyalı Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan merkezin açılışını görkemli bir kalabalıkla yapan Soner Çetin’e Çukurovalılar ve İyi Partililer büyük destek verdi. Koordinasyon Merkezinin kurdelesini İYİ Parti Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ayyüce Türkeş Taş, Seyhan Belediye Başkanı ve İYİ Parti Başkan Adayı Akif Kemal Akay, İYİ Parti Adana Milletvekili Bilal Bilici, İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı Cihan Özkan ve diğer Başkan adaylarıyla beraber kesen Soner Çetin, 3. döneminin Çukurova’nın altın çağı olacağını söyleyerek,” İyi Partiden aday olacağımızı duyunca çok korktular. Önümüzü kesmek için ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalıştılar. Fakat bu sevgi selinin önünde kimse duramayacak, Çukurova’da büyük bir devrim yapacağız” dedi.

Seçim çalışmalarına ara vermeden İyi Parti’nin adayı olarak tüm hızıyla sürdüren, gittiği her yerde Çukurovalıların yoğun sevgisiyle karşılanan Başkan Soner Çetin, Güzelyalı Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katıldı. Adeta miting havasında gerçekleşen törene sokakları ve caddeleri dolduran Çukurovalılar büyük ilgi gösterdi. Merkezin açılış kurdelesini İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş Taş, Seyhan Belediye Başkanı ve İYİ Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay, İYİ Parti Milletvekili Bilal Bilici, İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı Cihan Özkan, Yüreğir Belediye Başkan Adayı Bülent Alper, Sarıçam Belediye Başkan Adayı Yusuf Özer ile beraber kesen Çukurova Belediyesi Başkanı ve İYİ Parti Başkan Adayı Soner Çetin, “Herkesin Başkanı” sloganları eşliğinde Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Törende konuşan Başkan Soner Çetin, 31 Mart’tan sonra Çukurova’nın altın dönemini yaşatacaklarını söyleyerek, açılış töreninde her siyasi partiden vatandaşı görmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti. Adanalıların seçimlerde tercihini adaya göre yaptığını hatırlatan Soner Çetin, “Siyasi parti ikinci plandadır. Güvendikleri, inandıkları adaya oy verir, partiye değil… Ben 10 yıl önce de herkesin başkanıyım diyordum, bugün geldiğimiz noktada da aynı düşüncemizi paylaşmaya devam ediyoruz. Herkesin, her kesimin başkanı oldum, olmaya devam edeceğim” dedi.

“İYİ PARTİ’DEN ADAY OLACAĞIMI DUYUNCA ÇOK KORKTULAR”

Koordinasyon Merkezi’nin açılışında konuşmalarını sürdüren Çukurova Belediyesi Başkanı ve İYİ Parti Başkan Adayı Soner Çetin, başta İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener olmak üzere, parti yetkililerine ve organlarına, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş Taş’a, İl ve İlçe teşkilatına teşekkür ederek, “Bana yüreklerini ve kucaklarını açtılar. 31 Mart’ta çok büyük bir zaferle taçlandıracağız, bu kez kutlama yapmak için sokakları dolduracağız. Bizleri heyecan ve samimiyetle karşılayan halkımıza çok teşekkür ederim. 10 yıl boyunca hayatları kolaylaştıracak, yaşam standartlarını yükseltecek, Türkiye’ye örnek olan projelerle karşınıza geçtim, her yıl bir toplu açılış töreni yaptık,10. Toplu açılış törenini de en yakın zamanda yaparak, Türkiye’de belediyecilik anlayışında bir ilke daha imza atacağız.” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi’nin artık iyi yönetilmediğini, Türkiye’nin her köşesinde partililerin kazan kaldırdığını, haksızlıkların diz boyunu çoktan geçtiğini anlatan Çetin, ” Bizi mağdur ettiler, bir adayın yeterli olup olmadığına bakılmadan karar verildi, herkes 31 Mart sonrasının hesabını yapıyor. CHP’nin kurumsal yapısının, partinin kendi öz değerlerinin hiçbir suçu yoktur, ben

CHP’yi yönetemeyenlere kızıyorum ve başarısızlığı sebebi olarak onları görüyorum. İYİ Partiden aday olacağımızı duyunca çok korktular. Önümüzü kesmek için ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalıştılar. Ancak biz bu işleri bilen biriyiz. İYİ Partiden Adaylık açıklamasını yapmadan önce, gece saat 01:30 civarı CHP’den e-devlet üzerinden istifamızı vererek, sabah erkenden noter tasdikli evrağı bizzat elden yetkili mercilere teslim ettik. CHP’nin buradaki iş bilmez yöneticileri aday olmamızı engellemek için saat 11’de itiraz dilekçesi götürüp verdiler. Ancak biz sabah erkenden noter tasdikli adaylık dilekçemizi teslim ettiğimiz için, onlar boşa düştüler” dedi.

Seçim koordinasyon merkezimizinin açılış gününü miting alanına çevirdikleri için alanda toplanan kalabalığa teşekkür eden Başkan Soner Çetin, 31 Mart’ta siyaset nasıl yapılır, herkese göstereceklerini belirterek, “Bir avukat olarak hukuk dersi de vereceğiz, bizi hala engellemeye çalışıyorlar kendilerini rezil ediyorlar, ama başarının ve bu sevgi selinin önünde duramazlar,31 Mart sabahı Adana’da, Çukurova’da büyük bir devrim yaşatacağız.” sözleriyle konuşmalarını sonlandırdı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.