CEGEM’de yeni dönem başladı

CEGEM’de yeni dönem başladı
Yayınlama: 05.09.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) 170 öğrencisinden 101’ini çeşitli üniversitelere gönderen Ceyhan Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi (CEGEM) yeni dönem eğitim-öğretime başladı.
Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in ilk ders zilini çaldığı CEGEM’de, gençler, hiçbir bedel ödemeden geleceğe güvenle hazırlanmanın mutluluğuyla ders başı yaptı.
Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğinin gençlerin ellerinde şekilleneceğinden hareketle CEGEM’e büyük önem verdiklerini kaydeden Başkan Hülya Erdem, gençlere seslendi. Başkan Erdem, “Hiçbir bahaneye yer vermeden, her türlü zorluğa göğüs gererek eğitiminizi en iyi şekilde tamamlayın. Hülya anneniz daima sizlerin yanında olacak. Sorunlarınızı, sıkıntılarınızı gönül rahatlığıyla bana iletebilirsiniz” dedi.
Genç öğrencilere tam destek veren ve onlara anne şefkatiyle yaklaşan Başkan Hülya Erdem, “Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda çalışan gençlerimiz ülkemizin güvenli, çağdaş ve sağlıklı yarınlarına büyük katkı sunacak. Elbette ki bu gençler içerisinde Ceyhanlılarımızın da daha çok olması için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz” diye konuştu.
Gençlerin 2022 YKS’de ücretsiz şekilde üniversiteye hazırlandığı merkezde güzel bir başarı elde edildiğini ifade eden Başkan Erdem, “Yeni dönemde hizmetimizden faydalanan evlatlarımıza ve onları üniversiteye hazırlayan yönetici ve öğretmenlerimize üstün başarılar diliyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.