‘Soner Çetin başkanımıza minnettarız’

‘Soner Çetin başkanımıza minnettarız’
Yayınlama: 02.07.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Adana amatör spor kulüplerinden 100.Yılspor’un Başkanı Gürol Ünsal, Toros TV’de açıklamalarda bulundu. Gazeteci Hamza Güngör’ün hazırlayıp sunduğu ‘Spor Sayfası’ programına katılan Başkan Ünsal, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in her zaman yanlarında olduğunu belirterek, “Kulüp olarak Soner Çetin başkanımıza minnettarız” dedi.
YAZ OKULLARINA BÜYÜK BİR İLGİ
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in destek ve katkıları ile açılan yaz spor okullarına büyük bir ilginin olduğunu belirten 100.Yılspor Başkanı Gürol Ünsal,”Çalışmalar start aldı. Sporcularımızın ve velilerimizin göstermiş olduğu ilgi bizleri mutlu ediyor. Çukurova ilçesinde bulunan amatör spor kulüpleri Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e teşekkür ediyor. Yaz spor okulları öncesinde tüm malzeme sıkıntımız çözüldü. Disiplinli ve düzenli bir şekilde antrenmanlarımız devam etmektedir” diye konuştu.
STADIMIZA KAVUŞMAK ÜZEREYİZ
Yıllardır Çukurova ilçesine stat yapılması adına çalmadık kapı bırakmadıklarını hatırlatan Başkan Ünsal, “Geçtiğimiz günlerde stadımızın temeli atıldı. Çok yakında stadımıza kavuşacağız. Çukurova ilçesindeki amatör spor kulüpleri olarak her hafta deplasmanda oynamak belimizi büküyordu. Stadımız bitmesi ile birlikte rahat bir nefes alacağız. Bölgemizdeki amatör spor kulüpleri için yeni stat ilaç gibi gelecektir” dedi.
ALİ DEMİRÇALI’YA TEŞEKKÜR
Adana eski milletvekili Ali Demirçalı’nın antrenmanlarını ziyaret ettiğini ve kulüplerine malzeme desteği verdiğini dile getiren Ünsal, “Böyle desteklere kulüp olarak çok ihtiyacımız var. Önümüzdeki günlerde plaket yaptırarak, Ali Demirçalı’yı ziyaret edeceğiz. Aynı duyarlılığı herkesten bekliyoruz. Çocuklarımızın daha iyi malzemelerle oynaması bizleri mutlu eder. Her şey çocuklarımız için” ifadesini kullandı.
AMATÖRLERİN SORUNLARI BELLİ
Adanalı amatörlerin sorunlarının belli olduğunu belirten 100.Yılspor Başkanı Gürol Ünsal,”Kısıtlı imkanlarla gençlerimizin yanındayız. Duyarlı iş insanlarının desteğine ihtiyacımız var. Gençlerimiz için çalmadık kapı bırakmıyoruz. Belediyelerimizin yanı sıra, duyarlı insanların destekleri ile kulübümüzü ayakta tutuyoruz. Sporcu velileri de her zaman yanımızda oluyor” şeklinde konuştu.
30 YILDIR SPORUN İÇERİSİNDEYİZ
Yaklaşık 30 yıldır Adana sporuna hizmet ettiğini anlatan 100.Yılspor Başkanı Gürol Ünsal, “Spor sayesinde güzel dostluklar kurdum. Gittiğim her yerde şahsına gösterilen ilgi beni memnun etmektedir. Köy Hizmetlerispor ve Özel İdarespor ekiplerinde yöneticilik yaptım. Yıllar önce 100.Yılspor’u kurmuştuk. Bugün yaşatmak adına elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu.
BELEDİYE BAŞKANLARINA ÖVGÜLER
Belediye başkanlarının destek ve katkıları ile amatörlerin ayakta durduğuna dikkat çeken Ünsal, “Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar başta olmak üzere ilçe belediye başkanlarımız amatörlere sahip çıkıyor. Malzeme ve nakdi yardımları bizleri mutlu etmektedir. Belediye başkanlarımızın bizlerin daha çok yanlarında olmalarını bekliyoruz” dedi.
VEFASPOR’U TAKDİR EDİYORUM
Adana Vefaspor Başkanı Cengiz Kaskat’ı takdir ettiğini bildiren 100.Yılspor Başkanı Ünsal, “Kurulduğu ilk günden bu yana güzel işlere imza attılar. Tesis kazandırdılar. Bu yıl amatör takımları BAL’a yükselirken, U-18 ekipleri Türkiye şampiyonu oldular. Vefaspor ailesini kutluyorum. Genç antrenör kardeşlerime sahip çıkıyorlar. Mükemmel tesisleri var” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.