Yüreğirli çocukların yeni eğlencesi su oyun parkları

Yüreğirli çocukların yeni eğlencesi su oyun parkları
Yayınlama: 30.06.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS- Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Atakent Mahallesi 15Temmuz Şehitler Parkı’nda yapımı tamamlanan Su Oyun Parkı’nınaçılışını çocuklarla birlikte gerçekleştirdi.Yüreğirli çocukların yaşam standartlarını yükseltmek içinçalıştıklarını belirten Başkan Kocaispir, ilçede su oyun parkısayısını artıracaklarının müjdesini verdi.

Yüreğir Belediyesi’nin Atakent Mahallesi 15 Temmuz Şehitler Parkı’ndayaptırdığı Su Oyun Parkı, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih MehmetKocaispir tarafından hizmete açıldı. Açılışa meclis üyeleri,muhtarlar, mahalle sakinleri ile çocukları katıldı. Parkın açılışı ilebirlikte su sesi ve çocuk çığlıkları birbirine karıştı. Bir süre buneşeli manzarayı izleyen Başkan Kocaispir, daha sonra çocukların susavaşı eğlencesine ortak oldu.

Açılış töreninde konuşan Başkan Kocaispir, Yüreğir’de hizmetlerin hızkesmeden aralıksız devam ettiğini belirterek, “Yüreğir’de 7’den 70’eher yaşa hitap eden bir belediyecilik anlayışı ile hizmet üretiyoruz.Çocuklarımızın, gençlerimizin, Yüreğirli’nin yaşam standartlarınıyükseltmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Yüreğir’de ilk su oyun parkını geçen yıl Köprülü Mahallesi’ndeaçtıklarını hatırlatan Başkan Kocaispir, “Bugün çocuklarımızınhizmetine sunduğumuz Atakent Su Oyun Parkımızın ardından çok kısa birsüre içinde PTT Evleri Mahallesi Su Oyun Parkı’nın da açılışınıyapacağız. Adana sıcağında çocuklarımızın tehlikeli ve yasak olansulama kanallarında değil su oyun parklarında, havuzlarımızdaserinlemelerini istiyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde bu sayıyı artırmayıhedefliyoruz. Atakent Su Oyun Parkımız Yüreğir’e hayırlı olsun” diyekonuştu.Yüreğir Belediyesi Su Oyun Parkları, genel temizlik ve bakım günü olanPazartesi hariç haftanın 6 günü 10.00 -12.00 ve 15.00 -19.00 saatleriarasında ücretsiz olarak hizmet veriyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.