Seyhanlı konuşuyor, Başkan Akay sorun çözüyor

Seyhanlı konuşuyor, Başkan Akay sorun çözüyor
Yayınlama: 04.06.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Sakarya mahallesinde yurttaşlarla buluştu. Yurttaşların aktardığı sorunları dikkatle dinleyen Başkan Akay, “Artık kadınların sorunların çözümü için işe el koyduğu gözüküyor. Kadınlar hem üreten hem de sorunları en çok bilen kişiler. Kadınlarla birlikte yapacağımız işler çok verimli olacak ve sorunları sizlerle birlikte çözeceğiz” dedi.

KADIN VE ÇOCUKLARIN YOĞUN İLGİSİ

Sakarya Mahallesi muhtarlığında, Sakarya Mahallesi Muhtarı Semra Özdal, Ahmet Remzi Yüreğir mahallesi Muhtarı Abdullah Yıldırım ve yurttaşların katılımıyla gerçekleştirilen halk buluşmasına kadınlar ve çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

KADIN ASLINDA HER ŞEY

Kadınların toplantıya katılımından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akay, kadınların sorunlardan en çok etkilenen kişiler olduğunun altını çizdi. Her kadının birçok mesleği bir arada yaptığını kaydeden Başkan Akay, “Kadının kadın günlük hayatta ekonomist, hemşire, doktor ve daha fazlası. Aslında kadın her şey.  Önümüzdeki dönemde sizlerle çok daha fazla birlikte olacağız; sizleri çok daha fazla dinleyeceğiz. Sorunları büyük oranda kadınlarla çözeceğiz” diye konuştu.

ÇOCUKLARI GELECEĞE BİRLİKTE HAZIRLAYACAĞIZ

Çocukların geleceğe hazırlanması konusunda da kadınlarla birlikte çalışacaklarını ifade eden Başkan Akay, “Bugün gençlerimiz başka yerlere gitmek istiyor. Ama ülkemiz dünyanın en güzel ülkesi, memleketimiz dünyanın en güzel memleketi. Her şeyimiz var ama bunları bu şehri maalesef yeterince değerlendiremiyoruz. Bu kadar kadını bir arada gördükten sonra çözülmeyecek hiçbir sorun kalmayacağını adım gibi biliyorum. Eldeki imkanları bir öncelik sırasına göre en doğru şekilde kullanarak sorunları birlikte çözeceğiz” ifadelerini kullandı.

Toplantıya katılan yurttaşlar yaşadıkları sorunları ve Seyhan Belediyesi’nden hizmet taleplerini dile getirirken Başkan Akay, aktarılan sorunları dikkatle dinleyip, bölgede gerçekleştirilecek hizmetlerle ilgili bilgiler verdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.