Dr. Halil Nacar, “Yüreğirli Kazanacak”

Dr. Halil Nacar, “Yüreğirli Kazanacak”
Yayınlama: 11.02.2024
Düzenleme: 11.02.2024 14:15
A+
A-

Toros (Haber Merkezi)- Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, AK Parti ve MHP Yüreğir İlçe teşkilatlarında coşku ile karşılandı.

Konfetiler ve meşaleler ile büyük kalabalığa hitap eden Dr. Halil Nacar, gösterilen ilgiye teşekkür edip güçlü kadroları ile ilçeyi daha ileri taşıyacaklarını söyledi.

İNŞALLAH ZAFER YÜREĞİR’LİNİN OLACAK

Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, “AK Parti ve MHP ilçe başkanlarımıza, Gençlik Kolları, Kadın Kolları, Ülkü Ocağı ilçe başkanımız, mahalle temsilcilerimiz ve tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim. Sizlerin desteği ile inşallah 31 Mart sabahı seçimden zaferle çıkacağız ve Yüreğirli kazanacak” dedi.

YÜREĞİRLİ BİZE İNANIYOR

AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Ramazan Coşkun ve MHP Yüreğir İlçe Başkanı Tamer Yücel, tüm teşkilatlar olarak aylardır kapı kapı gezdiklerini ve seçim çalışmalarını devam ettirdiklerini anlatıp, “Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayımız Dr. Halil Nacar, seçimin galibi olacaktır. Çünkü Yüreğirli bize inanıyor ve güveniyor” dediler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.