Seyhan, En Başarılı 5 CHP’li Belediye Arasında

Seyhan, En Başarılı 5 CHP’li Belediye Arasında
Yayınlama: 21.01.2024
A+
A-

Toros (Haber Merkezi)- AKAY: BU GURUR VE MUTLULUK HEPİMİZİN

Adanalıların ‘Bilge Başkan’ olarak adlandırdığı Akif Kemal Akay’ın yönetimindeki Seyhan Belediyesi, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından yapılan ‘En Başarılı CHP’li Belediyeler’ anketinde ilk beşe girerek büyük bir başarıya imza attı.

Başkan Akay, CHP Genel Merkezinin 2024 yerel seçimlerine yönelik olarak gerçekleştirdiği memnuniyet anketlerinde Seyhan Belediyesi’nin en başarılı beş CHP’li belediye arasına girmesinin gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

2019 seçimlerinden sonra “Birlikte Yöneteceğiz Birlikte Başaracağız” sloganıyla göreve başladıklarını dile getiren Başkan Akay, “Halkımızla birlikte yönettik ve birlikte başardık. Bu gurur ve mutluluk hepimizin. Geride kalan beş yıllık dönemde Seyhan’ı daha yaşanabilir bir kent haline getirmek, Seyhanlı hemşehrilerimizin daha mutlu, huzurlu ve refah içerisinde yaşamasını sağlamak için doğumdan ölüme her anlarında yanlarında olduk. Onların ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda en iyi hizmeti üretmek için ekip arkadaşlarımızla birlikte canla başla çalıştık. Bundan sonraki dönemde de yine halkımızın desteğiyle çok daha iyisini yine birlikte yapacağız” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.