Ceyhan’da asfaltsız ve parkesiz yol kalmıyor

Gece yok gündüz yok, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’le Ceyhan mesaisi aralıksız devam ediyor.

Ceyhan’da asfaltsız ve parkesiz yol kalmıyor
Yayınlama: 25.01.2024
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, yılmadan, yorulmadan Ceyhan için çalışmaya devam ettiklerini vurguladı. Ceyhan ilçesindeki tüm yolları asfaltlayana kadar sıkı bir çalışma programı hazırlayan Başkan Hülya Erdem, “Sokaklarımız asfaltla buluştu. Ceyhanlı hemşehrilerimiz için hizmetin en iyisini yapmaya ant içtik. Ceyhan için Ceyhanlı için yüreğimizi ortaya koyduk” diye konuştu.

Ceyhan’da devam eden yol yapım, bakım onarım ve asfaltlama çalışmalarına işaret eden Çukurova’nın tek, Ceyhan’ın ilk ve tek Kadın Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Hiçbir olumsuzluğa meydan vermeden, bahane üretmeden, Ceyhan Belediyesi’nin kaynaklarını yine Ceyhanlı komşularımız, hemşehrilerimiz için kullanmaya özen gösteriyoruz. İlçemizde temizlikten sağlığa, çevre düzenlemesinden park ve bahçe yapımına, sosyal tesislerden sosyal-kültürel çalışmalara, spordan eğitime kadar her alanda önemli çalışmalar yaptık, büyük projelere imza attık, Ceyhan’ı üst liglere taşıdık” dedi.

Ceyhan’da göreve geldiğinden bu yana eksik, hatalı, asfaltsız ve parkesiz yol bırakmamaya özen gösteren ve rekor yol yapım onarım, asfaltlama, parke çalışması yapan, 33 bin 600 ton asfalt, 54.70 km parke, bakım-onarım ve 6 bin 537 metre sathi kaplama ile şehri güzelleştirdiklerini belirten Başkan Hülya Erdem, “Birlikte daha güzel gelecek için yılmadan yorulmadan Ceyhan için çalışmaya devam ediyoruz. Hemşehrilerimize hizmet yolundan asla dönmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.