Şehit Erkut Akbay Semt Merkezi’nin temeli atıldı

Şehit Erkut Akbay Semt Merkezi’nin temeli atıldı
Yayınlama: 26.02.2024
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Şehit Erkut Akbay Semt Merkezi’nin temelini attı. Yüreğir Şehit Erkut Akbay Mahallesi’ndeki törene siyasiler, milletvekilleri, muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı.

CHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Ali Demirçalı, CHP Adana Milletvekilleri Orhan Sümer ve Ayhan Barut, Şehit Erkut Akbay Mahallesi Muhtarı Selahattin Kılıç’ın ardından halka hitap eden Başkan Zeydan Karalar, Adana için güzel işlere bir yenisini eklemenin onurunu, gururunu ve sevincini yaşadıklarını söyledi.

Adanalıların kendisine güç verdiğini ve enerjisini hemşehrilerinden aldığını belirten Başkan Zeydan Karalar, halka hizmete bıkmadan, usanmadan devam edeceklerini kaydetti. Bölgeye verilen önemli hizmetleri anlatan Başkan Zeydan Karalar, “Bugün mahallemize ve bölgeye çok yararı olacak, güzel bir tesisin temelini atıyoruz. 8 bin metrekare alanda kapalı semt pazarı, aşevi, kütüphane, muhtarlık binası, taziyeevi ve kadın sohbetevi bulunacak. Halkımıza hizmeti çoğaltarak sürdüreceğiz” dedi.

Başkan Zeydan Karalar, çok kötü durumda devraldıkları ve borcu gelirinin 4 katı olan belediyeyi, geliri borcunun 4 katı hale getirdiklerini ifade ederek, 3 alt geçit, 5 büyük bulvar yaptıklarını, 321 iş makinesi, 111 otobüs satın aldıklarını, 3 milyon tona yakın asfalt döktüklerini, Adana’da görülmemiş oranda altyapı, yol, su, köprü ve diğer hizmetleri halkla buluşturduklarını hatırlatarak, devasa hizmetleri borçsuz yapabilir hale geldiklerini kaydetti. Önümüzdeki dönemde yeni alt geçitler yapılacağını, metronun 2. etabının hayata geçirileceğini bildiren Başkan Zeydan Karalar, uygulanan mali disiplinle adeta bir mali mucize gerçekleştirdiklerini ve devasa hizmetleri Adanalılarla buluşturmaya devam edeceklerini belirtti.

Konuşmaların ardından Şehit Erkut Akbay Semt Merkezi’nin temeli atıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.