‘Çocuklarımızı ülke futboluna kazandıracağız’

‘Çocuklarımızı ülke futboluna kazandıracağız’
Yayınlama: 30.07.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Adana amatör spor kulüplerinden Reşatbey Spor Kulübü’nün Başkanı Recep Köymen, Toros TV’de önemli açıklamalarda bulundu. Gazeteci Hamza Güngör’ün hazırlayıp sunduğu ‘Spor Sayfası’ programına katılan Başkan Recep Köymen, “Çocuklarımızı ülke futboluna kazandıracağız” dedi.
YANLIŞİLE UĞRAŞAN BİRİ HER ZAMAN TEKRARDAN BAŞA DÖNER
Kuruluş amaçlarının ülkemize hizmet etmek olduğunu belirten Reşatbey Spor Kulübü Başkanı Recep Köymen, “Gençlerimizin futboldaki yeteneklerini en iyi şekilde ön plana çıkarıp, ülke futboluna kazandırmak. Gençlerin futbol yetenekleri ile birlikte ahlak, kültür ve eğitim düzeylerini yukarı çıkmak ve geliştirmek içinde uğraşıyoruz. Çünkü bize gelen gençler futbolda başarılı olamaz ise ülkesine en iyi şekilde hizmet etsin. Gençlere küçük yaşlarda doğru ile yanlışı öğretirsek ilerde çok faydasını görürler. Çünkü bir örnek verirsek mesela yanlış ile doğru arasındaki farkı anlamak lazım. Yanlış ile uğraşan biri her zaman tekrardan başa döner” diye konuştu
SEYHAN BELEDİYE BAŞKANI AKAY VE EKİBİNE TEŞEKKÜR ETTİ
Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ve ekibine kulüplerine destek ve katkıları için teşekkür eden Reşatbey Spor Kulübü Başkanı Recep Köymen, “Başkanımız Akay’a bizlere nakdi yardımlarından dolayı teşekkür ederiz. Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Üney ve Seyhan Belediyesi Spor Danışmanı Hüseyin Arat kardeşlerimiz de bizlerin yanında. Üney ve Arat’a da teşekkür ediyoruz” ifadesini kullandı.
ASKF BAŞKANI AHMET BOZAN BİZİ HER ZAMAN DESTEKLEDİ
Reşatbey Spor Kulübü Başkanı Recep Köymen, ASKF Başkanı Ahmet Bozan’ın her zaman kendilerini desteklediğine dikkat çekti. ASKF Başkanı Ahmet Bozan’ın tüm amatör spor kulüplerine eşit mesafede olduğunu anlatan Köymen, “Kurulduğumuz ilk günden bu yana ASKF Başkanı Bozan’ın desteklerini yanımızda hissediyoruz” dedi.
İL SPOR MÜDÜRÜ ÇİNTİMAR’DAN YAZ SPOR OKULU DESTEĞİ
Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar’ın kulüplerine yaz spor okulu desteği verdiğini bildiren Reşatbey Spor Kulübü Başkanı Recep Köymen, “İl Spor Müdürümüz Çintimar’a yardımlarından dolayı teşekkür ederiz. Yazın 500’e yakın yaz okulu öğrencilerimize havuzları ücretsiz hizmetlerimize sundular. Öğrenci ve velilerimiz çok mutlu oldular” diye konuştu.
500’E YAKIN SPORCUMUZ VAR 100’Ü LİSANSLI
Reşatbey Spor Kulübü Başkanı Recep Köymen, 4 kategoride liglere katıldıklarını belirterek, “500 sporcumuz var, 100’ü lisanslı sporcumuz. U-9 oynanmadı. U-10 ve U-14 oynandı. U-11 liginde Adana Şampiyonluğuna ulaşmanın mutluluğunu yaşadık. Başarımızda emeği geçen herkesi kutluyorum. Sporcuların içerisinde başarılı olanlara lisans çıkarılıyor” şeklinde konuştu.
HOCAMIZ YAKUP MELİK’E SPORCULARIMIZLA İLGİLENİYOR
Reşatbey Spor Kulübü Başkanı Recep Köymen, “Hocamız Yakup Melik’e sporcularla çok ilgileniyor, çok cömert birisidir. Zaten kendisi de genç milli takımlarda forma giymiş bir kardeşimiz. Bilgi ve birikimlerini çocuklarımıza aktarıyor” dedi.
ADANA DEMİRSPOR ALTYAPISINDA YETİŞTİM
Adana Demirspor’un altyapısında futbol oynadığını belirten Recep Köymen,”Burada yetiştim. Daha sonra birkaç takımının formasını giydim. Sakatlık yaşadığım için futbolu genç yaşta bırakmak zorunda kaldım. Adana Demirspor altyapısında oynadığım zamanlarda bana katkısı olan antrenör büyüklerime teşekkür ediyorum. Futbolu bıraktıktan sonra çiftçilikle uğraşmaya başladım. Daha sonra Reşatbey Spor Kulübü’nü kurdum. Gençlerin kötü alışkanlıklarda kurtulup, spor yapması için elimden geleni yapıyorum” diye konuştu.
HAYIRLI İŞLER DERNEĞİ İLE ÇOK UYUMLU ÇALIŞIYORUZ
Geçmiş yıllarda Adana’nın saygın aileleri tarafından kurulan Hayırlı İşler Derneği ile çok uyumlu çalıştıklarını belirten Recep Köymen, “Bu derneğin gücü ve desteği her daim arkamızda. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz. Amacımız bölgemizdeki gençleri sporla kucaklamaktır” şeklinde konuştu.Haber: Hayrettin GÜNBEYİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.