DAİMFED’ten DSİ 6. Bölge’ye ziyaret

DAİMFED’ten DSİ 6. Bölge’ye ziyaret
Yayınlama: 11.08.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-DAİMFED Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve yöneticileri, DSİ 6. (Adana) Bölge Müdürü olarak atanan Ahmet Ersin Gökçe ‘ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarı dileklerinde bulundular.

‘AHMET ERSİN GÖKÇE ADANA İÇİN İSABETLİ BİR ATAMA’

DAİMFED Başkanı Mustafa Karslıoğlu açıklamasında; “DSİ 7. (Samsun) Bölge Müdürlüğü görevini yürütmekte iken DSİ 6. (Adana) Bölge Müdürü olarak atanan Ahmet Ersin Gökçe ‘nin Adana için isabetli bir atamanın olduğunu ve Bölge Müdürümüzün bilgi, birikim ve tecrübe olarak isabetli bir atama olduğunu, Adana için önemli gelişmelerin olacağına inanıyoruz. Bizler Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAİMFED) olarak her zaman desteğe hazırız.” dedi.

‘ADANA ÜLKEMİZİN GÖZ BEBEĞİ’

DSİ 6.Bölge Müdürü Ahmet Ersin Gökçe; “DAİMFED’ in ve Müteahhitlerimizin desteğini hissetmek çok önemli. Adana her yönüyle Ülkemizin göz bebeğidir. Çalışmalarımızla Adana ‘mızı hep ileriye taşımaktır. Bizlerde DSİ Bölge olarak iş ortağımız olan Müteahhitlerimizin sorunlarının çözümü noktasında iş birliği içinde olma gayretinde olacağız. İstişarelerimizle sorunları çözüp asgari düzeye indirebiliriz. Ekonominin lokomotifi olarak yaklaşık 200’ ü aşkın iş koluna hitap eden İnşaat Sektörünün temsilcileri olarak bu ziyaret kurum olarak bizleri memnun etmiştir. DAİMFED yönetimine ve Başkan Karslıoğlu’ na teşekkür ediyorum.” Açıklamasında bulundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.