Şehir Sürücü Kursu yeni sezonda sizleri bekliyor

Şehir Sürücü Kursu yeni sezonda sizleri bekliyor
Yayınlama: 06.10.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) – Ahmet Gerçek/ Songül Bulut – Celal Işık ve Bilal Öztürk işletmeciliğinde hizmet veren Şehir Sürücü Kursu, yeni sezonda da ehliyet almak isteyenleri bekliyor.

Halkla İlişkiler Uzmanı Emine Tamer ve Ramazan Canbolat, işletme müdürü Menderes Turgay, Şehir Sürücü Kursu olarak ehliyet almak isteyenlere gerekli kolaylıkları sunuyor. Özel direksiyon derslerinin de verildiği Şehir Sürücü Kursu’nda eğitim kitapları, online dersler, eğitim videoları, mobil uygulama, sesli ders kitabı, deneme sınavları ve animasyonlu ders videoları ücretsiz olarak kursiyerlere sunuluyor.

TECRÜBELİ EĞİTİM KADROSU

Ehliyet almanın en kolay adresi olan işletmede tecrübeli eğitim kadrosu ile de Şehir Sürücü Kursu ön plana çıkıyor. İşletme adına konuşan Celal Işık ve Bilal Öztürk, “Kursiyerlerimiz her zaman olduğu gibi yeni sezonda da bizleri tercih etmeye devam ediyor. Kursiyerlerimizin tamamına yakını eğitimlerini başarı ile tamamlıyor. Ödemelerde kolaylık sağlamak için taksit seçeneklerimiz bulunuyor. Ehliyet ve direksiyon eğitimi almak isteyen vatandaşlarımızı sürücü kursumuza bekliyoruz.”diye konuştular. Çınarlı Mh. İnönü Parkı karşısı Garanti Bankası bitişiği, Arabacıoğlu İş Merkezi K:2 Seyhan/Adana adresinden, 05056506041 ve 03224576230 nolu telefonlardan Şehir Sürücü Kursu’na ulaşabilirsiniz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.