Şehir Sürücü Kursu ehliyet almak isteyenleri bekliyor

Şehir Sürücü Kursu ehliyet almak isteyenleri bekliyor
Yayınlama: 19.05.2023
A+
A-

TOROS(Özel Haber) Songül Bulut – Celal Işık ve Bilal Öztürk işletmeciliğinde hizmet veren Şehir Sürücü Kursu,  ehliyet almak isteyenlerin yeni adresi oldu.

Halkla İlişkiler Uzmanı Emine Tamer, işletme müdürü Menderes Turgay, dostları iş insanı Ramazan Canbolat, Şehir Sürücü Kursu olarak ehliyet almak isteyenleri ağırlıyorlar.

Ehliyet almanın aylarca uzamadığı işletmede başarılı ve tecrübeli eğitim kadrosu ile de Şehir Sürücü Kursu ön plana çıkıyor. İşletme adına konuşan Celal Işık ve Bilal Öztürk, “Her geçen gün kursiyerlerimizin sayısını artıyoruz.Hemen hemen tüm kursiyerlerimiz eğitimlerini başarı ile tamamlıyor.Ödemelerde kolaylık sağlamak için taksit seçeneklerimiz bulunuyor.Uzman kadromuz ve güvenilir eğitimlerimiz ile ehliyet almak isteyen vatandaşlarımızın tercihi olmaya devam ediyoruz.”diye konuştular.

Çınarlı Mh. İnönü Parkı karşısı Garanti Bankası bitişiği, Arabacıoğlu İş Merkezi K:2 Seyhan/Adana adresinden, 05056506041 ve 03224576042 nolu telefonlardan Şehir Sürücü Kursu’na ulaşabilirsiniz.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.