ŞAHBAZ’DAN BEYAZ LİSTEYE BEYAZ SAYFAYA ÇAĞRI!

ŞAHBAZ’DAN BEYAZ LİSTEYE BEYAZ SAYFAYA ÇAĞRI!
Yayınlama: 07.10.2022
A+
A-

(HABER MERKEZİ) –TOROS – Adana Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkan Adayı iş insanı Mehmet Şahbaz, 8 Ekim Cumartesi günü Meslek Komitesi ve Meclis üyelerinin belirlenmesiyle başlayacak seçimler öncesi yaptığı açıklamada, birlik, beraberlik için aday olduğunu belirterek tüm üyeleri oy vermeye çağırdı.

Hayvancılık sektöründe Türkiye’nin 3’üncü büyük besi çiftliği, beyaz eşya sektöründe 32 ili kapsayan uluslararası marka distribütörlüğü ve plastik sektöründe faaliyet gösteren Şahbazlar A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahbaz, profesyonel iş hayatındaki başarı hikayesini ATO’da tekrarlamayı hedeflediğini belirterek, “Elde ettiğim deneyimlerimi üyelerimizin menfaati doğrultusunda değerlendirmek için arkadaşlarımızla yola çıktık” dedi.

“TÜM SEKTÖRLERİN SESİ OLACAĞIZ”

8 Ekim’de başlayacak ATO seçimleri için çalışmalarını sürdüren Şahbazlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahbaz, “Adana’nın ekmeğini yemiş, suyunu içmiş gerçek bir Adanalıyım. Bütün yatırımlarımız Adana’da. Bunlardan kazandığımızı yine yatırımlara çeviriyoruz. Göreve geldiğimizde tüm sektörlerin sesi olacağız. Bir sektörü diğerinden ayırt etmeyeceğiz. Kentimize değer katacak, gelişimine ivme kazandıracak, ticaretin önünü açacak her sektöre destek olacağız.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.