Savunma saflarına katıldılar

Savunma saflarına katıldılar
Yayınlama: 18.06.2022
A+
A-

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Adana Barosunda düzenlenen ruhsat töreniyle avukatlık mesleğine adım attılar. Başkanlık makamında düzenlenen törende Yağmur Yalçın, Cengizhan Dilli, Mehmet Erhan Çakay, Muhammed Şamil Çetinkaya ve Selvi Demiryürek meslek yeminlerinin ardından cübbe giymenin mutluluğunu yaşadılar.

Adana Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, burada yaptığı konuşmada, “Bugünlere gelmenizde emeği ve katkısı olan başta ailelerinize ve büro avukatlarınıza Adana Barosu adına teşekkür ediyorum.  Ülkemizde hak ve adalet arayışı zor. Bu zorluğu çok çalışarak, sabırla ve inatçı olmanız halinde yeneceğinize inancım tamdır. Bugünden itibaren yalnız kendinizi değil, ülkedeki 170 bin avukatı temsil edeceksiniz. Mesleğin ifası aşamasında kendinize güzel bir yol çizeceğinize ve başarılı olacağınıza yürekten inanıyorum. Savunma saflarına katılan meslektaşlarıma görevlerinde  başarılar diliyorum.” dedi.

Çiçeği burnunda avukatlara ailelerin gururlu bakışları altında cübbeleri Av. Meltem Demirdüzen, Av. Esma Öngüç, Av. Nihan Çetinkıran ve Av. Hacer Çukur tarafından giydirildi.

Törende ruhsatlarını teslim alan avukatlar ve büro avukatları, duygu ve düşüncelerini paylaştılar.

MEHMET ERHAN ÇAKAY’A ANLAMLI HEDİYE

 Tören esnasında meslek yeminin ardından cübbe giyen Mehmet Erhan Çakay’a, babaannesi Anne Baba Okulu 1. Sınıftaki başarısından dolayı kendisine hediye edilen Atatürk rozetini torunun cübbesine takıp, tebrik etti.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.