Kerem Dönmez yuvada kaldı

Kerem Dönmez yuvada kaldı
Yayınlama: 13.07.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Bölgesel Amatör Lig ekiplerimizden Adana Hadırlıgücü’nde transfer çalışmaları devam ediyor. Başkan Kazım Bozan, “İç transferde eski Sporcumuz kerem Dönmez ile yeniden anlaştık. Her iki tarafa da hayırlı olsun” dedi. Kerem Dönmez de, takımının başarısı için elinden geleni yapacağını belirterek, “Yeni sezonda takımımız içir varız. Birlik ve beraberlik içerisinde olacağız” dedi.

MERT EMİR YENİDEN ANLAŞTI
Adana Hadırlıgücü, iç transferde defans hattında görev yapan Mert Emir ile yeniden anlaştı. Mert Emir, takımında kaldığı için keyifli olduğunu ifade ederek, “Geçen yıl olduğu gibi bu yılda başarılı olmak arzusundayız. Bunun için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

MEHMET GEZER DE TAMAM
Adana Hadırlıgücü, iç transferde Mehmet Gezer takımında kaldı. Takımı ile yeniden anlaştığı için çok mutlu olan Gezer, “Yuvamda kaldım. Adana Hadırlıgücü yeni sezonda Bölgesel Amatör Lige renk katacaktır. Herkes üzerine düşeni yapacak.  İyi ve güzel günler bizleri bekliyor” dedi.

EMRE ŞAŞ ÇOK MUTLU

Adana Hadırlıgücü yönetimi, iç transferde Emre Şaş ile nikah tazeledi. Emre Şaş, geçtiğimiz sezon özverili bir mücadelenin ardından Bölgesel Amatör Lige yükseldiklerini ve hedeflerinin burada da başarılı olabilmek olduğunu kaydetti. Şaş, takım olarak hedefe ulaşmak adına aslanlar gibi mücadele edeceklerini kaydetti. Haber: Hayrettin GÜNBEYİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.