Karataş’ tan Hatay’a yardım, deniz yolundan ulaştırılıyor

Karataş’ tan Hatay’a yardım, deniz yolundan ulaştırılıyor
Yayınlama: 09.02.2023
A+
A-

 

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Deprem dolayısı ile Karataş Kaymakamlığı, Karataş Belediyesi, Karataş Su Ürünleri Kooperatifi ve Karataş halkı el birliği ile topladığı yardımları balıkçı tekneleri ile deniz yolunu kullanarak Hatay’a ulaştırıyor.

Samandağ Çevlik limanına ulaştırılan yardımlar Samandağ Kaymakamlığı aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine iletilmek üzere hazırlanarak deniz yolu ile teslim ediliyor.

Gıda, su, battaniye, soba, gibi birçok yardım balıkçı teknelerine yüklenir iken enkaz alanlarında çalışan iş makinelerinin yakıtsız kalması sebebi ile bugün gerçekleştirilecek sevkiyatta ağırlıklı olarak yakıt desteği sağlanacak.

Karataşlı balıkçılar başta olmak üzere ilçe halkının özveri ve duyarlılığı ile toplanan yardımlar gönüllü balıkçı tekneleri ile teslim edilmek üzere gün aşırı hareket etmekte.

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz; “Yaşanan felaketin tarifi yok. Acı hepimizin acısı. Her bir yardım bir cana dokunuyor. Destek olan yardım eden herkesten Allah razı olsun. Burada halkımız kaymakamlığımız, balıkçımız belediyemiz ile elimizden gelen desteği sağlamaya gayret ediyoruz. Dün ve bugün olmak üzere toplamda Altı Tekne yardım ulaştırıldı. Destek malzemesi toplandıkça seferleri devam ettireceğiz. Yardımlarını ulaştırmak isteyen arkadaşlarımız belediye yada kaymakamlık ile iletişim kurabilir, elden yardım teslim etmek isteyenler belediye garajına teslimatı gerçekleştirebilirler. “Dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.