Sağlık Reçetesi sezon finali yaptı

Sağlık Reçetesi sezon finali yaptı
Yayınlama: 03.06.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi ile Balcalı Hastanesi arasında gerçekleşen işbirliği çerçevesinde yayınlanan sağlık reçetesi programı sezon finalini Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hasan Murat Gündüz ile yaptı. Sezonun son programı öncesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nükhet Elpeze Ergeç’de Başhekim Prof. Dr. Hasan Murat Gündüz ile sohbet ederek bir sonraki sezonunda planması konusunda görüş birliğine vardı.

Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından hazırlanıp sunulan sağlık reçetesi programına, yapılan protokol gereği haftanın bir günü Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesinde görev yapan hekimler katılarak çeşitli konularda bilgilendirmeler yaptı. Radyo Üniversite’nin geniş yayın bandı ve sosyal medya kanalları aracılığı ile de bu bilgiler vatandaşlara da ulaştı.

Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nükhet Elpeze Ergeç, sağlık reçetesi programını fakülte öğrencilerinin hazırlayıp sunduğunu, buradaki amacın radyo dinleyicilerini bilgilendirmenin yanı sıra, öğrencilerin eğitimlerini uygulamalı olarak ta almasını sağlamak olduğunu ifade etti. Sundukları katkıdan dolayı Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hasan Murat Gündüz aracılığı ile sezon boyu programa katılan tüm hekimlere ayrıca teşekkür eden Ergeç, önümüzdeki eğitim öğretim döneminde de programlara devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hasan Murat Gündüz ise günümüzde iletişim ve iletişim araçlarının son derece önemli olduğuna değinerek, bu konuda üzerlerine düşen nasıl bir görev varsa yerine getirmeye özen göstermeye çalıştıklarına işaret etti. İletişim Fakültesi ile yapılan bu önemli çalışmanın hem öğrencilerin eğitimi için hem de halkın doğru bilgilendirmesi adına çek değerli olduğunu dile getiren Gündüz,  böyle bir çalışmaya öncülük ettikleri için İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nükhet Elpeze Ergeç’e ile radyo üniversite çalışanlarına ve öğrencilere teşekkür etti.

Sezonun son sağlık reçetesi programında ise Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hasan Murat Gündüz, Balcalı Hastanesi ile ilgili yapılan çalışmaları, hedefleri, vizyon ve misyon la ilgili nasıl bir yol izlediklerini anlattı.

Bu arada yapılan yayınlar Çukurova Üniversitesi Radyosunun 100.9 frekansının yanı sıra yine İlenişim Fakültesi ve Balcalı Hastanesi sosyal medya hesaplarından da görüntülü ve sesli olarak takip edilebiliyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.