Pamuk, Cumhurbaşkanımıza çok ciddi destek verelim

Pamuk, Cumhurbaşkanımıza çok ciddi destek verelim
Yayınlama: 07.05.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – AK Parti 28. Dönem Adana Milletvekili adayı Kasım Pamuk, 14 Mayıs seçimlerinin seçim değil, emperyalistlere haddini bildirme meselesi olduğunu dile getirdi.

Kasım Pamuk Adana’da yayın yapan 5 radyonun ortak yayınında yaptığı konuşmada, seçimlerin çok farklı boyutlara taşındığını belirterek, “Bu seçime emperyalist ülkeler burnunu sokmuş durumdalar. Sandıkları arı gibi çalışkan Recep Tayyip Erdoğan ile dolduralım, Karasineklerin bal vaadine kanmayalım.  Bizim her oyumuzu arı gibi düşünmemiz lazım, Sandıklara doldurmamız lazım, O zaman o sandıkların içi bal dolacak. Ama biz kara sinek doldurursak, O kovandan bal çıkmayacak. Çünkü Karasinek bal yapmaz!  Biz sadece Recep Tayyip Erdoğan’ı seçmek için değil, Emperyalistlerin burada bir daha bu ülkenin yöneticilerini belirleme konusunda hesap kitap yapmamaları için Yerli ve Milli liderimiz Sn Recep Tayyip Erdoğan’a çok ciddi bir destek vermemiz lazım, Çok güçlü bir destek vermemiz lazım.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçileceğini ve mecliste çoğunluğu alacaklarını açıklayan Pamuk şöyle devam etti; “14 Mayıs akşamı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yüksek oylarla yeniden Cumhurbaşkanı yapacağımızdan ve Emperyalistlere büyük bir Osmanlı tokatı vuracağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Bunun için çalışacağız, didineceğiz, gece gündüz demeden sonuca ulaşacağız inşallah. Ayrıca bu yetmez, mecliste en az 400 milletvekili ile çoğunluğu elde edeceğiz. Bugün muhalefetin yapmak istediği şeylerden bir tanesi şu; Bilmem neyi cezaevinden çıkartacaklarmış, bilmem neyin heykelini dikeceklermiş. Bunlara müsaade etmeyelim. 14 Mayıs’ta sandıkları patlatalım, AK Parti’yi Türkiye’nin birinci partisi yapalım.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.