Kanlı : Gazilerimiz başımızın tacıdır!

Kanlı : Gazilerimiz başımızın tacıdır!
Yayınlama: 19.09.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Varlıklarıyla, aldıkları her nefesle Türk Milleti’ne, Türkiye Cumhuriyeti’ne moral ve güç veren gazilerimize çok şey borçluyuz ve hakları asla ödenemez!” dedi.

Başkan Yusuf Kanlı’dan 19 Eylül mesajı…

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Sakarya Meydan Savaşı’nın ardından, 19 Eylül 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından, Başkomutan Mustafa Kemal ATATÜRK’e “Gazi” unvanı verilişi münasebetiyle ihdas edilen “Gaziler Günü” nedeniyle mesaj yayımladı.

“En seçkin unvanlardan biri”

Başkan Yusuf Kanlı, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Türk-İslam medeniyetinde gazilik; vatan, millet, ezan, bayrak gibi kutlu değerler uğruna verilen ve bedeli çok ağır olan mücadeleyle kazanılabilen en seçkin unvanlardan biridir. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin veciz ifadeleriyle gazilerimiz; kahramanca bir mücadelenin sönmeyecek meşaleleri; bayrak, millet ve vatan sevdasının silinmeyecek muhafızlarıdır.”

“Hakları asla ödenemez”

“Varlıklarıyla, aldıkları her nefesle Türk Milleti’ne, Türkiye Cumhuriyeti’ne moral ve güç veren gazilerimize çok şey borçluyuz ve hakları asla ödenemez! Samimiyetle, inançla ifade ediyoruz ki gazilerimiz başımızın tacıdırlar! Gazilerimizle daima onur duyduk, onur duyuyoruz! Şehitlerimizin, gazilerimizin emanetlerini korumak ve kollamak bütün milletimizin sorumluluğundadır.”

“Şehitlerimizi, gazilerimizi rahmetle anıyoruz”

“Bu duygu ve düşüncelerle; Türkiye Cumhuriyeti’mizin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden saygıdeğer gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum. Halen tedavi altında bulunan kahraman, fedakâr gazilerimize Yüce Allah’tan acil şifalar diliyor, tüm gazilerimizin Gaziler Günü’nü tebrik ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.