KOCAİSPİR: “CEYHAN HAK ETTİĞİNİN ÇOK GERİSİNDE”

KOCAİSPİR: “CEYHAN HAK ETTİĞİNİN ÇOK GERİSİNDE”
Yayınlama: 13.02.2024
Düzenleme: 13.02.2024 14:14
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, ilçe gezileri kapsamında Ceyhan’ı ziyaret etti. Ceyhan’da konuşan Başkan Kocaispir: “Ceyhan uzun süredir olumsuzluklarla anılıyor. Ceyhan hak ettiğinin çok gerisinde, inşallah 1 Nisan sabahı Ceyhan’da da yükseliş dönemi başlayacak” dedi.

Başkan Kocaispir, Ceyhan programına AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Süleyman Yeşil, MHP Ceyhan İlçe Başkanı Murat Mirzaoğlu, AK Parti Ceyhan Belediye Başkan Adayı Erol Kahraman ve teşkilat üyeleri ile buluşarak başladı. AK Parti ve MHP Ceyhan İlçe Başkanlıklarını da ziyaret eden Başkan Kocaispir, daha sonra Ceyhan esnafı ve vatandaşlarla buluştu.

Adana’mıza Hizmet Yolunda Emin Adımlarla İlerliyoruz

Cumhur İttifakı ve AK Parti Ceyhan Belediye Başkan Adayı Erol Kahraman ile birlikte gün boyu ilçede temaslarını sürdüren Başkan Kocaispir, Ceyhan caddelerinde esnafı tek tek ziyaret ederek destek istedi. Caddede karşılaştığı vatandaşlarla hasbihal eden Kocaispir, “Çok çalışarak Adana’mıza hizmet yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Allah’a şükürler olsun sahayı çok iyi görüyoruz. Her gittiğimiz yerde vatandaşlarımızın teveccühü, ilgisi, samimiyeti bizleri mutlu ediyor. 31 Mart’ta inşallah aziz milletimizin teveccühü ile Adana’mızda yepyeni bir dönemi başlatacağız.” ifadelerini kullandı.

Ceyhan bunu hak etmiyor

Akşam saatlerinde ise Sarımazı, Gaziosmanpaşa ve İstiklal mahallelerinde geniş katılımlı toplantılar gerçekleştiren Başkan Kocaispir, burada yaptığı konuşmada Ceyhan’ın hak ettiği yerde olmadığını belirterek; “Ceyhan hak ettiğinin çok gerisinde. Maalesef Ceyhan uzunca zamandır kötü şeylerle anılıyor. Ceyhan bunu hak etmiyor. İnşallah ‘Türkiye Yüzyılı Şehirleri’ kapsamında 1 Nisan sabahı Ceyhan’da da yükseliş dönemi başlayacak. Ceyhan da ‘Gerçek Belediyecilik’ ile buluşacak” diye konuştu.

Ceyhan’da Büyükşehir Belediyesi’nin Ofisi olacak

Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi ile birlikte Ceyhan’da ofis açacağını söyleyen Başkan Kocaispir; “Ceyhan’da Büyükşehir Belediye Başkanı’nın ofisi olacak. Belirli periyotlarla gelip burada kalacağız. Ceyhan’ımızın, civar köylerimizin sorunlarını muhtarlarımızla, bürokratlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, Ceyhan Belediye Başkanımızla, Kaymakamımızla masaya yatıracağız. Böylece yerinde yönetim ilkesi kapsamında, hariçten gazel okumadan sorunu yerinde tespit edip çözeceğiz. Ceyhan’ımızı Ceyhan Nehri boyunca pırıl pırıl tesislerle donatacağız. Çocukların, gençlerin, kadınların, emeklinin keyifle kullanacakları, gönül rahatlığıyla gidebilecekleri güzel mekânlar inşa edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.