Nacar: “Dönüşen Yüreğir” sevdamız ile kazanacağız

Nacar: “Dönüşen Yüreğir” sevdamız ile kazanacağız
Yayınlama: 10.03.2024
A+
A-
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan Adayı Dr.Halil Nacar Yüreğir Kültür Merkezi’nde yaptığı tanıtımla projelerini açıkladı.

TOROS (Özel Haber)- Serdar Akın AK Parti Yüreğir Belediye Başkan Adayı Dr.Halil Nacar, canla başla çalışacağını belirterek, “Dönüşen Yüreğir” projemizle Yüreğir’i daha yaşanabilir, daha refah bir yere getirmek için bayrağı devraldığımızda çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.Bizden önceki yönetimin yaptığı çalışmaları daha ileriye taşımak için daha çok çalışacağız.Cumhur İttifakı olarak çıktığımız bu yolda, bu ittifak manevi değerlerimizin de teminatıdır.”dedi.

BİZ YÜREĞİR’İN YÖNETİMİNE TALİBİZ

Yüreğir Belediyesi’nin yönetimine talip olduğunu ve başarılı projelere imza atacağını ifade eden Dr. Nacar, “Peki Yüreğirli ne istiyor? Gönüllere dokunmanın yolu nedir? Bize gönül kapılarını açar mısınız?ile ilgili  anketler yaptırdık, araştırdık ve çıkan sonuçta huzurlu mahalle, kentsel dönüşüm, sosyal yaşam imkanları, nefes alan şehirleşme ve yoksullukla mücadele istiyoruz dediler. Bizde bu yoldan çıkarak, şeffaf belediyecilik anlayışı hizmete talip olduk. Bu amaçla beyaz masa ve kent konseyimizi güçlendireceğiz. Beyaz masa  görevlileri her vatandaşımızı dinleyecek.  Beyaz masa görevlilerimiz her hafta 107 mahalle muhtarımızı arayacak. Muhtarlarımız aracılığı ile mahallelerin sorunlarına çözüm üreteceğiz. Muhtarlarımız belediyemizin uç beyni olacak.Seni seçim zamanında gördük bir daha göremedik anlayışını silmek istiyorum. Dönüşen Yüreğir sevdamız devam ediyor. Kentsel dönüşümü sistemli bir şekilde rayına oturtacağız. Hakkaniyetle kentsel dönüşümü herkesin isteği doğrultusunda yerine getireceğiz. Birlikte karar verirken kentsel dönüşümde hukukçularımız, mimarlarımız ve şehir planlayıcılarımız vatandaşlarımızı dinleyecek, daha sonra karar verecekler. İlçemizde kent meydanımız olacak ve milletimizin huzur kapısı olacak. İlçemizin güney yolu projesine ihtiyaç var. Hem trafik rahatlayacak, hem de sanayimizin ve ticaretimizin gelişmesine katkı sunacak. Ben nefes alacak bir Yüreğir hayal ediyorum. Yüreğir sahil projelerimiz var. Seyhan nehrine komple bir sınırımız var.Yüreğir’in güneyinden kuzeyine sahil yolu yapılacak ve vatandaşlarımız burada yürüyecek. Bisiklete binecek, huzurlu bir master planı olacak. Burada spor alanları, millet bahçesi yapılacak. Millet bahçesi içinde kayıkhane, kıraathane yaparak hayat geçireceğiz. Ailelerin rahatça gidebileceği mesire alanları lazım ve oraya giderek mangal yakarak hafta sonlarını geçirecek rahat bir mekan dizayn edeceğiz. Spor alanlarında gençlerimizin spor tutkusunu zirveye taşıyacağız. Çocuklarımıza oyun alanlarında rahatça oynayabilecekleri ve ailelerin gönül rahatlığı ile oturum alanı sağlayacağız. Sahil kenarı projemizde belediye kafeleri yapacağız. Bol bol çay ve kahve ikram edeceğiz.”diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.